Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 22.03.2010 15:58

Mämmijäädyke

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1/2 rovetta mämmiä

Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita joukkoon puoli rovetta mämmiä, maistele ja lisää mämmiä, jos haluat.

Annostele kelmulla vuorattuun vuokaan tai esimerkiksi silikonisiin pikkuvuokiin. Pakasta vähintäin neljäksi tunniksi. Ota iso annos tarjolle 40-50 minuuttia ennen tarjoilua, pikkuvuuat parikymmentä minuuttia ennen tarjoilua.



Kaikki grillauksesta 1/5: Kesä alkaa huollosta ja puhdistuksesta – tässä vinkit

Grillaajan kesä alkaa siitä, kun saa kaivaa grillin talviteloilta ja heittää parilalle ensimmäiset makkarat tai pihvit. Ennen ensimmäistä kokkausta on kuitenkin paikallaan muutama huolto- ja puhdistustoimenpide. Talven aikana grillille on kerääntynyt ainakin pölyä. Ja saattaapa olla, että syksyn viimeisen...