Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 18.11.2011 13:20
A A A

Porkkanalaatikko

Kuva: Mauno Hämäläinen
  • 1 1/2 dl puuroriisiä
  • 1/2 l vettä
  • 1/2 l maitoa
  • 1/2 kg porkkanoita
  • 2 munaa
  • 1 1/2 tl suolaa
  • 1–2 rkl sokeria
  • ripaus muskottipähkinää
  • ripaus valkopippuria

Pinnalle

  • korppujauhoja
  • voinokareita

 

Keitä riisi vedessä kypsäksi. Lisää maitoa, raastetut porkkanat, munat ja mausteet. Kaada seos vuokaan, kuvioi pinta lusikankärjellä, ripottele päälle korppujauhoja ja lisää pinnalle voinokareita.

kypsennä 175 asteessa vajaa 1 1/2 tuntia.

Lähetä linkki
Sähköposti

Jouluruuat

Seuraa meitä Facebookissa