Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 18.11.2011 13:15
A A A

Ruusukaali-rusinahöystö

  • noin 300 g ruusukaaleja
  • 2 reilua porkkanaa
  • oliiviöljyä
  • noin 2 dl kultaisia rusinoita
  • hiukan kasvislientä
  • suolaa,mustapippuria
  • tuoretta timjamia

Perkaa ruusukaaleista nahistuneet ulkolehdet ja leikkaa kaalit paksuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannussa oliiviöljyä ja kuullota siinä hiljalleen ruusukaalia ja porkkanakuutioita. Sekoita välillä.

Lisää rusinat ja kypsennä vielä muutama minuutti. Lisää kasvislientä, jos haluat pehmeämmän höystön. Lisää suolaa ja mustapippuria myllystä, ja tarjolle vietäessä runsaasti tuoretta timjamia.

Lähetä linkki
Sähköposti

Jouluruuat

Seuraa meitä Facebookissa