Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 18.11.2011 13:15

Ruusukaali-rusinahöystö

  • noin 300 g ruusukaaleja
  • 2 reilua porkkanaa
  • oliiviöljyä
  • noin 2 dl kultaisia rusinoita
  • hiukan kasvislientä
  • suolaa,mustapippuria
  • tuoretta timjamia

Perkaa ruusukaaleista nahistuneet ulkolehdet ja leikkaa kaalit paksuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuumenna pannussa oliiviöljyä ja kuullota siinä hiljalleen ruusukaalia ja porkkanakuutioita. Sekoita välillä.

Lisää rusinat ja kypsennä vielä muutama minuutti. Lisää kasvislientä, jos haluat pehmeämmän höystön. Lisää suolaa ja mustapippuria myllystä, ja tarjolle vietäessä runsaasti tuoretta timjamia.

Kaikki grillauksesta 5/5: Kevyempää grilliin – Näin teet herkulliset kasvikset ja kalan

Grillausohjeet - Grillaussarjan viimeisessä osassa grillaamme kasviksia ja halstraamme ahvenia grillitulen loimussa. Kun ryhdyt grillaamaan kasviksia, puhdista ritilät ja parila huolellisesti, sillä ainakin kasvissyöjäkulinaristit tunnistavat, jos grillillä on hetki sitten kärissyt makkara tai pihvi.Revolutionin keittiöpäällikkö...

Kaikki grillauksesta 4/5: Grillillä valmistuvat nämäkin yllättävät herkut

Grillausohjeet - Grillaus ei ole vain pihvin ja makkaran käristystä kesäiltana. Parhaimmillaan se on tapa viettää aikaa, ja pihakeittiö grilleineen paikka, jossa tehdään kaikki ruoka talonväelle ja vieraille.Grillihetkiin saa omanlaisensa yllätysmomentin, kun kokkaa jotain erilaista, kuten pizzataskun, josta pilkistävät...

Kaikki grillauksesta 3/5: Näin tuunaat perinteisistä kesäruoista uusia herkkuja

Grillausohjeet - Grillauksessa voi käydä niin, että vuosi toisensa jälkeen laittaa samoja kesäruokia. Kaikki grillauksessa -sarjan kolmannessa osassa Revolutionin keittiöpäällikkö Petri Kilpeläinen esittelee kaksi tapaa tuunata grilliruokia.Tällä kertaa helpompaa grillausta edustaa kanan rintafilee, jonka sisään pursotetaan...

Jouluruuat