Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 18.11.2011 12:59

Valkoviiniglögi

  • 1 pullo valkoviiniä
  • 1 dl luumulikööriä
  • 2 dl omenamehua
  • 1/2 dl sokeria
  • laakerinlehti
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 120 kokonaista neilikkaa
  • 1 kanelitanko
  • pala muskottikukkaa
  • muutama pala sitruunankuorta

Pese sitruunan hyvin ja keltainen kuoriosa. Kuumenna mehu ja lisää mausteet ja sokeri. Anna maustua. Mitä pitemmän ajan annat maustua, sen parempi. Kuumenna viini ja likööri, siivilöi mehu ja lisää viinin joukkoon.

Kaikki grillauksesta 5/5: Kevyempää grilliin – Näin teet herkulliset kasvikset ja kalan

Grillausohjeet - Grillaussarjan viimeisessä osassa grillaamme kasviksia ja halstraamme ahvenia grillitulen loimussa. Kun ryhdyt grillaamaan kasviksia, puhdista ritilät ja parila huolellisesti, sillä ainakin kasvissyöjäkulinaristit tunnistavat, jos grillillä on hetki sitten kärissyt makkara tai pihvi.Revolutionin keittiöpäällikkö...

Jouluruuat