Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 09.11.2011 14:36

Vaniljaiset kinuskit

  • 4 dl kermaa
  • 250 g sokeria
  • 250 g siirappia
  • 1 vaniljatanko

Mittaa ainekset paksupohjaiseen kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 45–60 minuuttia. Kokeile kypsyyttä: tipauta muutama pisara massaa kylmään veteen. Valmis kinuski jähmettyy heti ja se pitää pystyä muotoilemaan sormien välissä palloksi.

Poista vaniljatanko. Kaada kinuski hyytymään pieniin karamellimuotteihin tai matalaan astiaan hyytymään.

Kaikki grillauksesta 5/5: Kevyempää grilliin – Näin teet herkulliset kasvikset ja kalan

Grillausohjeet - Grillaussarjan viimeisessä osassa grillaamme kasviksia ja halstraamme ahvenia grillitulen loimussa. Kun ryhdyt grillaamaan kasviksia, puhdista ritilät ja parila huolellisesti, sillä ainakin kasvissyöjäkulinaristit tunnistavat, jos grillillä on hetki sitten kärissyt makkara tai pihvi.Revolutionin keittiöpäällikkö...

Kaikki grillauksesta 4/5: Grillillä valmistuvat nämäkin yllättävät herkut

Grillausohjeet - Grillaus ei ole vain pihvin ja makkaran käristystä kesäiltana. Parhaimmillaan se on tapa viettää aikaa, ja pihakeittiö grilleineen paikka, jossa tehdään kaikki ruoka talonväelle ja vieraille.Grillihetkiin saa omanlaisensa yllätysmomentin, kun kokkaa jotain erilaista, kuten pizzataskun, josta pilkistävät...

Jouluruuat