Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 24.03.2010 14:29

Italialainen broilerileike

4 maustamatonta broilerileikettä tai kokonaista broilerin fileetä

oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

sitruunamehua

rucolaa

parmesaania ohuina lastuina

Jos käytät broilerifileitä, ohenna niitä nuijimalla. Paista huoneenlämpöistä leikettä oliiviöljyssä kuumassa pannussa noin neljä minuuttiai puoleltaan.

Laita leike lautaselle, ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Pirskottele pinnalle oliiviöljyä ja purista päälle hiukan sitruunamehua.

Tarjoa rucolan ja parmesaanilastujen kanssa.

Kaikki grillauksesta 1/5: Kesä alkaa huollosta ja puhdistuksesta – tässä vinkit

Grillaajan kesä alkaa siitä, kun saa kaivaa grillin talviteloilta ja heittää parilalle ensimmäiset makkarat tai pihvit. Ennen ensimmäistä kokkausta on kuitenkin paikallaan muutama huolto- ja puhdistustoimenpide. Talven aikana grillille on kerääntynyt ainakin pölyä. Ja saattaapa olla, että syksyn viimeisen...

Liharuuat