Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 24.03.2010 14:29

Italialainen broilerileike

4 maustamatonta broilerileikettä tai kokonaista broilerin fileetä

oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

sitruunamehua

rucolaa

parmesaania ohuina lastuina

Jos käytät broilerifileitä, ohenna niitä nuijimalla. Paista huoneenlämpöistä leikettä oliiviöljyssä kuumassa pannussa noin neljä minuuttiai puoleltaan.

Laita leike lautaselle, ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Pirskottele pinnalle oliiviöljyä ja purista päälle hiukan sitruunamehua.

Tarjoa rucolan ja parmesaanilastujen kanssa.

Kaikki grillauksesta 5/5: Kevyempää grilliin – Näin teet herkulliset kasvikset ja kalan

Grillaussarjan viimeisessä osassa grillaamme kasviksia ja halstraamme ahvenia grillitulen loimussa. Kun ryhdyt grillaamaan kasviksia, puhdista ritilät ja parila huolellisesti, sillä ainakin kasvissyöjäkulinaristit tunnistavat, jos grillillä on hetki sitten kärissyt makkara tai pihvi.Revolutionin keittiöpäällikkö...

Kaikki grillauksesta 4/5: Grillillä valmistuvat nämäkin yllättävät herkut

Grillaus ei ole vain pihvin ja makkaran käristystä kesäiltana. Parhaimmillaan se on tapa viettää aikaa, ja pihakeittiö grilleineen paikka, jossa tehdään kaikki ruoka talonväelle ja vieraille.Grillihetkiin saa omanlaisensa yllätysmomentin, kun kokkaa jotain erilaista, kuten pizzataskun, josta pilkistävät...

Kaikki grillauksesta 3/5: Näin tuunaat perinteisistä kesäruoista uusia herkkuja

Grillauksessa voi käydä niin, että vuosi toisensa jälkeen laittaa samoja kesäruokia. Kaikki grillauksessa -sarjan kolmannessa osassa Revolutionin keittiöpäällikkö Petri Kilpeläinen esittelee kaksi tapaa tuunata grilliruokia.Tällä kertaa helpompaa grillausta edustaa kanan rintafilee, jonka sisään pursotetaan...

Liharuuat