Keski-Suomi

Tiistaina reippaasti lunta myös Keski-Suomeen

Lännestä saapuva lumisadealue kattaa tiistaina myös koko Keski-Suomen maakunnan. Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Paavo Korpela povaa, että Keski-Suomeen voi tiistain aikana sataa viisikin senttiä lisää lunta. Lumisade on kovimmillaan tiistaina aamupäivällä mutta hiljenee myöhään iltapäivällä tai illan mittaan, jolloin keli poutaantuu. Tuuli on kohtalaista, enimmillään kuutta metriä sekunnissa. Lämpötila pysyttelee enimmäkseen niukasti pakkasen puolella, mutta tiistaina iltapäivällä lämpötila voi nousta jopa nollan yläpuolelle, Korpela sanoo.

Tiistain ja keskiviikon välinen yö on jälleen selkeä pakkasyö. Keskiviikkona on päivällä poutaista ja aurinkokin voi näyttäytyä. Lämpötila on jokusen asteen pakkasen puolella. Keskiviikkoiltana Keski-Suomeen yltää jälleen uusi lumisadealue.

- Keskiviikon ja torstain välisenä yötä lunta voi tulla jälleen yli viisi senttimetriä, jopa enemmän kuin tiistaina, Korpela kertoo.

Torstaina voi sadella vielä lunta ja sää on enimmäkseen pilvistä. Perjantai on enimmäkseen poutainen päivä. Loppuviikosta pysytään 2-5 asteen verran pakkasen puolella.

Lunta Jyväskylän lentoaseman mittauspisteessä oli maanantai-iltana 50 senttimetriä ja Joutsan Leivonmäen mittauspisteessä 56 senttimetriä. Multian mittauspisteessä lunta oli 64 senttimetriä.

Uusimmat

Keski-Suomi

Palvelutalon asukas kaatui saunassa ja loukkasi päätään

JYPin sairaslistalla paha tungos – Ykköspakkikin joutui sivuun

Mies autoili humalassa Palokassa, ja muutakin sanomista tuli

Mies tehosti poistumiskäskyä kirveellä Laukaassa

Keltinmäkeen rakennetaan koirapuisto

Tuuli puhaltaa puuskittaisena Etelä- ja Keski-Suomessa

Nainen hyppäsi Lapinsalmen sillalta Keuruulla

JyPK luottavaisena Kokkola F10:n kaatoon – "Terveystilanne on loistava"

Kapteeni Pitkänen palautti JYP-Akatemian oikealle kurssille

Jyväskylää kuvattiin eri paikoissa neljä vuotta – katso upea video

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.