As. Oy Jyväskylän Aarontie 9: Mölkkykisa jo kahdeksannen kerran

Asunto Oy Jyväskylän Aarontie 9:n perinteinen yhtiön asukkaiden välinen mölkkykisa pidettiin viime torstaina jo kahdeksannen kerran. Kyseessä oli ”Suomi 100 vuotta” juhlakilpailu. Kissassa heitetään mölkkykalikkaa hieman muutetuilla säännöillä. Kukin pelaaja saa heittää kalikkaa viisi kertaa siten, että ensimmäisen heiton saa uusia, jos yhtään keilaa ei kaadu. Viiden heiton yhteispistemäärä ratkaisee sijoituksen.

Tällä kertaa sää suosi kilpailijoita, sillä lämpöä oli 24 astetta. Parina viimeisenä vuonna on kisa käyty tihkusateessa. Kilpailun nuorin osanottaja oli 2- ja iäkkäin 90-vuotias.

Naisten sarjan mestaruuden voitti jo neljännen kerran Tuula Kylmälahti 28 pisteellä. Toinen oli Aija Piispanen (26 p) ja kolmas Irmeli Saarinen (23 p). Miesten sarjan voitti toisen kerran Seppo Ratia (32 p.), toinen oli Tauno Piispanen (24 p.) ja kolmas Pentti Kärkkäinen (7 p.).

Voittajat saivat kiinnitykset erään yhtiön asukkaan lahjoittamiin kiertopalkintoihin. Yhteiskuvassa kisan osanottajia sekä etualalla voittajat Seppo Ratia ja Tuula Kylmälahti kiertopalkintoineen.