Opiskelijalentopallo: Suomen mestarit EM-kilpailuun Puolaan

Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoista koostuva lentopallojoukkue voitti taannoin Vierumäellä kolmannen perättäisen suomenmestaruutensa. Nyt miesten katseet ovat jo orastavan kesän EM-kilpailuissa, jotka järjestetään kesäkuun viimeisellä viikolla Rzeszowissa, Puolassa.

Pelaajistossa ovat edustettuna kaikki Keski-Suomen tämän hetken kovimmat lentopalloseurat miesten puolelta: Kyyjärven Kyky, Team PUM Virroilta sekä Liikunnan Riemu Jyväskylästä. Alkuperäisestä jo vuonna 2010 SM-kisoihin osallistuneesta joukkueesta ovat mukana enää joukkueen kapteeni Matti Pöntinen ja valmentaja Jaakko Aninko. Opiskelijoiden Suomen mestaruus oli molemmille jo viides.

EM-reissusta koituvat kustannukset ovat pelaajien omalla vastuulla. Joukkue kerää parhaillaan varoja Puolan matkaa varten..

Kuvassa tuoreet Suomenmestarit. Ylhäältä vasemmalta: Tommi Liimatainen, Atte Kyrölä, Niko Kajakulma, Tuomas Sillanpää, Marko Tuomela ja Tero Seppälä. Alarivissä vasemmalta: Jani Liski, Arttu Perello, Matti Pöntinen ja Jaakko Aninko.