Kuva on kiva on kova

Ninnannunna. Hokema nousi päähän hyrräämään, kun silmiin osui kuvia näyttelijästä ei-niin-pienissä simoissa.

Moni hamuaa kuuluisuutta tai haaveilee esimerkiksi näyttelijän ammatista, mutta ainakin minulle pitäisi maksaa apauttia 162 euroa, että soisin naamatauluni olevan koko kansan tuntema. Yksi pieni kolumnikuva silloin tällöin ei nosta julkisuusarvoa paikallispubin hampaattomien pöytää pidemmälle.

Jos naama on koko kansan tuntema, tarkoittaa se sitä, että aina kun naama liikkuu kotiovensa ulkopuolella, vaara vaanii joka puolella.

Pelkkä kaupassa käynti voi päätyä otsikoksi juorupalstalle, mutta annahan olla jos naama vetää naamat tai herättää muuta paheksuntaa, se on satavarma, että otsikoissa nähdään.

Ei julkisuutta tietenkään tarvitse pelätä, jos hallitsee käytöksensä 24/7 tai ei välitä, millaisen kuvan itsestään antaa.

Itse olisin löytänyt nimeni otsikoista viimeksi, kun meinasin jäädä auton alle suojatiellä ja näytin kypsästi keskaria. Edellisenä päivänä saatoin ehkä turhan kovaäänisesti, mutta toki kaunopuheisesti, valistaa tarjoilijaa siitä, mikä raflan konseptissa mättää.

Ei siis ihme, että monet naamatutut yrittävät vetää julkielämäänsä läpi matalalla profiililla, koska muuten: kusi on noussut päähän.

Sitten on niitä, joiden koko olemus on aina yhtä kirkasta huutomerkkiä. Silloin tarkoituskin on toinen.

Mutta niin. Ninnannunna. Ei tästäkään näyttelijästä tarvitse varmaan oikeasti olla huolissaan, eikä hän sitä varmasti kaipaakaan, mutta yhdelläkin kuvalla on vahva voima. Ei sille vaan voi mitään.

Uusimmat

Kolumni

Sarja- katsoja tunnustaa

Dubaissa lähes mikä vain on mahdollista

Satraappi- kollegani Erkki ja minä

Super- sankarien vaate- ongelmat

Tv-tähti on lajin paras markkinoija

Kolumni: Työttömyyden hoidossa on edelleen tehtävää

Antakaa meille uutta

Kolumni: Soitin numerotiedusteluun, koska halusin jutella.

Kolumni: Montako lasta on riittävästi?

Kolumni: Rauhan asia - kenen asia?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.