Super- sankarien vaate- ongelmat

Kun tiedemies Robert Banner altistui gammaräjähdykselle hän muuttui vihreäksi Hulkiksi, joka on seikkailut useassa Marvelin sarjakuvassa ja elokuvassa. Banner ei ole kuitenkaan koko ajan Hulk. Muodonmuutokseen tarvitaan tunnekuohu tai vaaratilanne.

Twilight-sagassa taas Jacob Blackin piilevät ihmissusigeenit aktivoituvat seudulle muuttaneiden vampyyrien ansiosta. Kun Jacob suuttuu hänestä tulee valtava susi, jolla on lempeä katse, mutta voimaa kuin isossa kylässä.

Muodonmuuttajien salamannopeassa vaihdoksessa on omat haasteensa. Kun Bannerista tulee Hulk hänen paitansa repeää ja housuista jää shortsin riekaleet. Jacobin susiminällä taas ei ole päällään rihmankiertämääkään sillä ilmaan lennähtää muutoksen myötä vain vaatteiden riekaleita. Kohta kuvaan kuitenkin kävelee taas farkkushortsinen Jacob. Mietin, mistä hän saa housunsa. Onko mies kylvänyt ympäri kyliä ja metsää vaatekätköjä estääkseen muutoin vääjäämättömän nakupelleilyn? Sekin mietityttää kuinka valtavat kuukausittaiset vaatemenot Hulkilla ja Jacobilla on.

Superhahmoihin liittyviin kysymyksiin kuuluu myös vessassa käynti. Viitta-asut kun vaikuttavat haalarimaisilta ja siksi vähän hankalilta. Sankarityöt kestävät kuitenkin usein pitkiäkin aikoja, joten miten nämä tyypit käyvät vessassa. Vai onko niin, että kovien sankareiden ei tarvitse edes pissata. Vaikeaa olisi nimittäin kuvitella esimerkiksi Batmania seisoskelemassa puun takana viittapuku polviin laskettuna.

Uusimmat

Kolumni

Kolumni: Egyptin seksuaalivähemmistöt yhä ahtaammalla

Kolumni: Kukkuu sanoo television poliisi

Intiimi ja olennainen kysymys haastoi rehellisyyden

JJK ei itke pudotessaan

No ny ne kaffet lirvahti

Sahara pölisee vaan ei lämmitä

Osa ei enää pärjää luku- ja kirjoitustaidoissa

Kolumni: Me emme tiedä mitä teemme

Kolumni: Urheilusankaruuden karut mitat

Kolumni: Vastaus viimeiselle tuomiolle

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.