Pääkirjoitus

Arvostettavaa sinnikkyyttä

Valkaman Taideviikot Jämsässä on jo käsite. Taideviikot käynnistyvät tänään jo 33:nnen kerran. Toisin kuin kulttuuritapahtuman nimi antaa ymmärtää, kyse ei ole vain muutamasta viikosta vaan tapahtumia riittää tasaista tahtia pitkälle syksyyn saakka.

Tapahtuma syntyi kulttuuriin vihkiytyneen jämsäläisen pariskunnan Liisa ja Jorma-Tapio Valkaman ideasta. Tosin he eivät ole vain käynnistäneet nimeään kantavaa kulttuuritapahtumaa vaan he ovat joka vuosi myös järjestäneet sen. Tämä on vaatinut runsaasti aikaa ja sinnikkyyttä sekä hyviä kontakteja. Taidepiirit hyvin tuntevina pariskunta on voinut kutsua nimekkäitä esiintyjiä kulttuuriviikoilleen.

Runsas kaksi vuotta sitten Valkaman Taideviikkojen järjestäminen jäi yksin Liisa Valkaman harteille puolison poismenon vuoksi.

On erityisen arvostettavaa, että Valkaman Taideviikot on silti pystynyt jatkamaan toimintaansa. Olisi toivottavaa, että tapahtuma saisi järjestäjikseen uusia voimia ja se säilyisi elävöittämässä paikkakunnan kulttuuritarjontaa.

Uusimmat

Pääkirjoitus

Lukiolista on häpeäksi Jyväskylälle

Paraskin kuva kaipaa tekstiä kaverikseen

Urheilun suurmies on nyt poissa

Poliittinen väri vaihtumassa Etelä-Amerikassa

Syksyn väri on vaaleanpunainen

Kaupan keskus Keuruu on nyt tutkitusti totta

Kulttuurin suosio on yllättäen yli urheilun

Sanomalehti on tärkeä demokratian edistäjä Suomessa

Lääkärit nostivat kissan pöydälle

Diabetes-messut uuden ajan tärkeää kansanterveystyötä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.