Pääkirjoitus

Arvostettavaa sinnikkyyttä

Valkaman Taideviikot Jämsässä on jo käsite. Taideviikot käynnistyvät tänään jo 33:nnen kerran. Toisin kuin kulttuuritapahtuman nimi antaa ymmärtää, kyse ei ole vain muutamasta viikosta vaan tapahtumia riittää tasaista tahtia pitkälle syksyyn saakka.

Tapahtuma syntyi kulttuuriin vihkiytyneen jämsäläisen pariskunnan Liisa ja Jorma-Tapio Valkaman ideasta. Tosin he eivät ole vain käynnistäneet nimeään kantavaa kulttuuritapahtumaa vaan he ovat joka vuosi myös järjestäneet sen. Tämä on vaatinut runsaasti aikaa ja sinnikkyyttä sekä hyviä kontakteja. Taidepiirit hyvin tuntevina pariskunta on voinut kutsua nimekkäitä esiintyjiä kulttuuriviikoilleen.

Runsas kaksi vuotta sitten Valkaman Taideviikkojen järjestäminen jäi yksin Liisa Valkaman harteille puolison poismenon vuoksi.

On erityisen arvostettavaa, että Valkaman Taideviikot on silti pystynyt jatkamaan toimintaansa. Olisi toivottavaa, että tapahtuma saisi järjestäjikseen uusia voimia ja se säilyisi elävöittämässä paikkakunnan kulttuuritarjontaa.

Uusimmat

Pääkirjoitus

Keskustelua palkkatuesta kannattaa jatkaa

Arkkitehtuurimuseo voisi muuttaa Jyväskylään

Tätä päivää voi jokainen juhlia

Armeijan karmea virhe harjoituksessa

Huono-osaisten perheiden nuoria ei saa unohtaa

Heikko valtio mutta vahva kansakunta

Taas keskustellaan tasapäistä ja yksilöistä

Eläkearmahdusta ei voi tehdä vain kerran

Syksy on tarmokkaiden suunnitelmien aikaa

Aiheellinen arvostelu vasemmistoliitolta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.