Äänekosken Yrittäjät Keski-Suomen paras

Äänekosken Yrittäjät ry on valittu Keski-Suomen vuoden parhaaksi paikallisyhdistykseksi. Keski-Suomen Yrittäjät haluaa kannustaa paikallisyhdistyspalkinnolla yhdistysrtä kehittämään toimintaansa edelleen ja kiittää sen hallitusta hyvästä työstä.

Äänekosken Yrittäjien puheenjohtaja Maria Kokko on ollut aktiivisesti vetämässä paikallisyhdistyksen toimintaa vuonna 2016 ja vienyt sitä hienosti eteenpäin. Paikallisyhdistys on myös aktivoinut jäseniään mielenkiintoisella toiminnallaan.

-Tuntuu todella hienolle saada tällainen huomionosoitus. Kerrassaan hyvä fiilis. Yritämme täällä Äänekoskella jatkuvasti toimia yhdistyksen ja paikallisten yrittäjien hyväksi. Tulevana vuonna jatkamme hyväksi havaittuja yrittäjien aamukahveja ja syksyllä järjestämme toistamiseen Y-elobileet johon ovat tervetulleita muutkin, kuin vain jäsenemme.

- Kaupungin kanssa yhteistyö jatkuu edelleen. Jäseniämme haluaisimme huomioida yhä enemmän, joten siihen varmasti hallituksemme kanssa panostamme enenevässä määrin. Haluamme olla lähellä paikallaisia yrittäjiä, sanoo Kokko.

Parhaan paikallisyhdistyksen valintaan osallistuivat Keski-Suomen Yrittäjien hallituksen puheenjohtajat sekä aluejärjestön toimisto. Parhaan paikallisyhdistyksen valinnassa arvioidaan yhdistyksen tarjoamaa toimintaa jäsenilleen, viestintää, kuntayhteistyötä, jäsenkehitystä sekä yhdistyksen luottamushenkilöiden osallistumista alueelliseen toimintaan ja alueellista yhteistyötä.