B-pojat kansainvälisen turnauksen voittoon

Äänekosken Huiman koripallon B-pojat veivät kovatasoisen turnauksen voiton Tallinnassa 12.-14.5. Tallinnan Nord Cup- turnauksesssa Huiman joukkue oli ainoa suomalainen joukkue sarjassaan. Muut joukkueet oliva Eestistä, Latviasta ja Venäjältä. Sarjan taso oli kovin mihin ikäluokka on koskaan osallistunut.

- Jokainen vastustaja oli taitava ja fyysinen. Silmiinpistävä huomio oli, että otteluissa sallittiin tosi kova kontaktipelaaminen, toisin kuin Suomessa. Joukkueemme omaksui tämän heti ensimmäisestä ottelusta alkaen. Näin joukkueemme sai tosi hyvää kokemusta siitä, miten kansainvälisiä otteluita tulee pelata, valmentaja Hannu Koivunen kertoo.

- Menestys vahvisti sen, että olemme harjoitelleet sitoutuneen joukkueen kanssa jo vuosia oikeita asioita, niin lajitaidollisesti kuin fyysisen valmennuksen osalta. Tästä on hyvä jatkaa seuraavaan kauteen.

Huima - Saku KK ( Est) 46 - 42, Huima - KK Tallinn (Est) 42 - 39, DSN Riga (Lat) - Huima 26 - 59. Välierä: Huima - BC Centralnaja ( Rus) 50 - 49. Finaali: Huima- KK Viimsi (Est) 32 - 27.

Joukkue: Jose Botti, Eelis Flyktman, Veeti Jämsen, Kasper Kiiski, Kalle Koivunen, Veikko Niskanen, Veeti Remonen, Kalle Ylönen ja Teemu Valkama. Valmentajat: Hannu Koivunen ja Ville Takala. Joukkueenjohtaja ja fyysinen valmentaja: Kari Kiiski.