Fysio Kanervo siirtyy Coronarialle

Coronaria Terameri Oy on ostanut Äänekoskella ja Suolahdessa a toimivan Fysio Kanervo Ky:n liiketoiminnan.

Coronaria tuottaa puhe-,toiminta-, fysio- ja psykoterapiaa, psykologipalveluita sekä perhekuntoutusta 350 ammattilaisen voimin. Keski-Suomessa yritys toimii ennestään viidessä toimipisteessä.

Fysio Kanervo Ky on vuonna 1983 perustettu lääkinnällistä kuntoutusta tuottava yritys, joka tarjoaa fysioterapiaa yhteistyökumppaneinaan muun muassa Kela, Sairaanhoitopiiri ja kaupungit. Fysioterapiaa tuotetaan jatkossakin kahdessa toimipisteessä Äänekoskella ja Suolahdessa nimellä Coronaria Kanervo Oy. 

Fysio Kanervon toimipisteissä työskentelee yhteensä seitsemän fysioterapeuttia. Henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa.

Entinen yrittäjä Anelma Kanervo siirtyy kaupan myötä ansaitulle eläkkeelle yrittäjän työstä. Tiimivastaavana aloittaa fysio- ja lymfaterapeutti Maija Mannisenmäki Coronaria Medicasta Jyväskylästä.

- Fysio Kanervo täydentää palveluitamme erittäin hyvin. Kaupan myötä fysioterapian palvelutarjontamme laajenee. Meille on tärkeää, että voimme vastata alueen kuntoutustarpeisiin myös moniammatillisella kuntoutuksella, toteaa Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy:n toimitusjohtaja Anu Karinen kertoo.

Coronaria on suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottaja ja sen palveluihin kuuluvat erilaiset sosiaali- ja terveydenhoitopalvelut, kotihoitopalvelut, kuntoutus ja palveluasuminen eri asiakasryhmille.