Hell's Kitchen -tähdet Äänekoskella – "Mopedi lähti vähän käsistä"

Hell's Kitchen Suomesta tutut keittiömestari Pasi Sämpi ja ravintoloitsija Anssi Heikkinen ottivat toisistaan mittaa kokkitaidoista kuvatessaan uutta nettisarjaansa Äänekoskella.

- Tämä homma turposi siitä, mitä ensin ajateltiin. Oikeastaan voisi sanoa, että mopedi lähti vähän käsistä, naureskelevat Hell's Kitchen Suomesta tutut Pasi Sämpi ja Anssi Heikkinen aurinkoisella Äänekosken torilla tiistaina.

Vauhdikasta nettisarjaansa "Pasi ja Anssi" Äänekoskella kuvaamassa olleet kokit ovat viikon mittaisella roadtripillä Savossa uusia jaksojaan varten.

- Taidettiin tosin hieman Keski-Suomen puolelle poiketa, kun Äänekoskelle tultiin.

Nettisarjassaan kaksikko kiertää eri kunnissa kokkaamassa paikkakunnalle ominaisia nimikkoannoksia. Äänekoskella kameran edessä hyökättiin burgereiden kimppuun.

- Aamulla löydettiin Wilhelmiinan konditoriasta sämpylät burgereita varten ja Konttiravintolasta haettiin fiilistä kunnon burgereiden tekoon.

Ensimmäiset jaksot kaverusten nettisarjasta löytyy jo YouTubesta ja Äänekoskella kuvattua jaksoa päästään katsomaan myöhemmin kesällä.

Hell's Kitchen Suomi -kilpailussa toisensa tavanneet Sämpi ja Heikkinen ovat keskenään hyvää pataa niin kameran edessä kuin vapaa-ajalla.

- Olemme ohjelman jälkeen olleet yhteyksissä ja fiilistelty safkaa eri merkeissä. Haavekuvassa näin Pasin mukana tällaisessa nettisarjassa ja sehän oli heti messissä ennen kuin kunnolla kerkesin kysyä, Anssi kertoo.

Kaksikon nimistä syntyi sarjaa varten vielä oivallinen nimipari - pasianssi.

- Aluksi ei edes tajuttu, että meidän nimetkin natsaa. Heti alussa kävi ilmi, että tässähän on ideaa!

Ennen Äänekoskea uusia jaksoja sarjaa varten on kuvattu muun muassa Pihtiputaalla, Iisalmella ja Kuopiossa. Paikkakunnat valikoituvat sen mukaan, miten erikoisia ravintoloita sieltä löytyy. Äänekoskelle tultiin Konttiravintola Morttonin perässä.

- Se on varmasti yksi Suomen erikoisimmista ravintoloista.