Huiman miehet palasivat voittokantaan

Huiman miehet palasivat voittokantaan perjantaina, kun herhiläiset kaatanut HoNsU sai vastaansa tylyn isännän Liikuntatalolla.

Greg Loginsin debyytti oli houkutellut katsomoon monta sataa silmäparia, jotka pääsivät nauttimaan Huiman ilottelusta. Kotijoukkueen karkumatka alkoi hyvän heittopelin myötä heti avausneljänneksellä. Vaikkei peli uuden pelaajan myötä sujunutkaan aivan täydellisesti, ei paikallisvastustajalle annettu tilaisuutta nousta peliin mukaan.

Ennen ottelua Huiman valmennusta jännitti joukkueen ja uuden pelaajan suhtautuminen toisiinsa, onhan Logins tottunut ammattilaisurallaan pelaamaan korkeammilla sarjatasoilla. Otteluun mahtui kuitenkin paljon hyviä hetkiä ja jännitys osoittautui turhaksi.

– Pätkittäin näytettiin hyvältä koripallojoukkueelta, mutta heti jos jalka nousi kaasulta huomattiin ettei ollakaan ihan niin hyviä. Hienointa oli huomata, että yleisö on todellakin löytänyt peleihin ja katsomossa on paljon myös junioreita. Jotainhan me on silloin tehty oikein, päävalmentaja Juha Sten myhäilee.

Runkosarjan viimeisen ottelunsa Huima pelaa tulevana sunnuntaina Kiimingissä paikallista Rientoa vastaan. Voittamalla ottelun herhiläiset saavat järjestettäväkseen ensimmäisen karsintaturnauksen kotikentällään kuun lopussa.

Huima: Joonas Makkonen 6, Joona Lasarov 4, Kasperi Häkkinen 7, Atte Jämsen 12, Jani Tuoriniemi 2, Henri Kajander 6, Aden Kariuki 3, Sami Mäntymaa 25, Greg Logins 23, Otto Jämsen 8, Jiri Soppi 0, Joni Pohjonen 2.