Janne Kataja ja Aku Hirviniemi ostivat Uuraisilta kiinteistön

Kiinteistösijoitusyhtiö Talonvaltaajat etsii aktiivisesti kiinnostavia kohteita eri puolilta Suomea.

Muun muassa Janne Katajan ja Aku Hirviniemen omistama kiinteistösijoitusyhtiö Talonvaltaajat on ostanut Uuraisten keskustassa sijaitsevan kiinteistön.

Mehiläinen toimii vuokralaisena kyseisessä kiinteistössä. Lisäksi siinä on 55 neliön liiketila, jota tarjotaan vuokralle.

– Ostimme kiinteistön lähinnä Mehiläisen takia. Meillä on Sastamalassa vastaava kohde, jossa toimii sosiaali- ja terveysalan yritys. Myös teollisuus- ja asuinkiinteistöt kiinnostavat. Rakennamme parhaillaan Riihimäelle, Sami Yli-Huumo, yksi Talonvaltaajien omistajista kertoo.

Yritys etsii aktiivisesti kiinnostavia kohteita eri puolilta Suomea.

– Äänekosken alue kiinnostaa myös. Teillä on hyvä buumi päällä. Meihin on oltu yhteydessä myös Äänekosken kaupungin elinkeinopuolelta, Yli-Huumo sanoo.

Hänen mukaansa julkkisten kautta on saatu hyvä pöhinä päälle. Uuraisten kiinteistöäkin seinäjokelainen välittäjä tarjosi heille suoraan.

– Olemme kaikki jokapäiväisesti mukana toiminnassa. Uuraisten kohteeseenkin kävimme yhdessä tutustumassa. Minusta on hauskaa, että kaverit satsaavat muuallekin kuin Kehä III:n sisäpuolelle, Yli-Huumo toteaa.

Talonvaltaajat on värikkään kaveriviisikon omistama kiinteistösijoitusyhtiö, joka myy, ostaa ja välittää toimitila-, varasto- ja asuinrakennuksia. Yhtiön toimitusjohtaja on Henri Pekonen. Tiimiin kuuluu Hirviniemen, Katjan ja Yli-Huumon lisäksi Juha Viirimäki.