Konnun futisnaisilla tappiollinen avaus Piiriliigassa

KonnUn jalkapallonaiset käynnistivät sarjakautensa Piiriliigassa (Keski-Suomi) keskiviikkona, kun Laukaan Vihtavuoressa pelatussa avausturnauksessa vastaan asettui JIlves (Jämsänkoski) ja JoSePa (Joutsa). Konneveteläisjoukkueen matkaan ei sesongin avausväännöistä lopulta pisteitä tarttunut, kun voitot kirjattiin JIlvekselle maalein 4-0 (3-0) ja JoSePalle 5-0 (1-0) -lukemin.

– Joukkue oli innoissaan päästessään vihdoin pelaamaan ja siltä peli näyttikin, että intoa pelaajilla riitti. Vaikka tulokset olivat meille tappiollisia, niin hymy kuitenkin säilyi suupielissä, KonnU-käskijä Mika Pakarinen kertasi.

– Tuloksista huolimatta pelasimme hyvin ja teimme kentällä sovittuja asioita. Ensimmäinen peli oli tietenkin vähän hakemista ja totuttelua. Pelasimme isommalla kentällä kuin millä olemme treenanneet ja se näkyi otteissamme pienenä ruosteena, Pakarinen lisäsi.

Seuraavan kerran KonnUn jalkapallonaiset ovat tositoimissa keskiviikkona 31. toukokuuta, jolloin Äänekoskella pelattavissa koitoksissa vastaan tulevat Raiku (Uurainen) ja MuurY (Muurame).

– Seuraavat pari viikkoa treenataan kovasti ja tutkimaan hieman mitä asioita meidän tarvitsee pelissämme muuttaa parantaaksemme otteitamme. Kyse on kuitenkin ihan normaaliseikoista, jotka eivät aiheuta meille tavallista suurempaa päänvaivaa, KonnU-luotsi paalutti.