Olli-patsas ojennettiin Huiman hiihtojaostolle

Sisä-Suomen Lehden vuosittain jakama Olli-patsas myönnettiin tänä vuonna Äänekosken Huiman hiihtojaostolle. Eloriehassa jaetulle tunnustukselle oli lehden päätoimittaja Sami Rahkosen mukaan helppo löytää oikea osoite.

- On ilo ojentaa Olli Äänekosken Huiman hiihtojaostolle! Tämä yhteisö on osaltaan vahvistanut Äänekosken mainetta urheilukaupunkina menneinä vuosina ja tekee sen taas talvella 2019, Rahkonen hehkuttaa.

Huiman hiihtojaosto järjestää Äänekoskella talvella 2019 Hiihdon SM-kilpailut. Kilpailuiden myötä kaupunki saa merkittävää näkyvyyttä, sillä SM-hiihdot televisioidaan.

- Pyrimme tekemään parhaan kykymme mukaan parhaamme liikunnan eteen ja ilmeisesti jossain olemme onnistuneet. Meille myönnetyt SM-hiihdot ovat meille jälleen näytön paikka. Tähän mennessä talkootyöllä on onnistuttu upeasti ja niin onnistumme varmasti tälläkin kertaa, hiihtojaoston Eero Hakonen kiittelee.

Sisä-Suomen Lehden perustajan Olli Korhosen mukaan nimettu Olli-patsas on jaettu jo vuodesta 1981 lähtien. Patsaan saa vuosittain äänekoskelainen henkilö tai yhteisö.

- Patsaan saaja on tuonut Äänekoskea positiivisesti esille ja toiminut hyvässä yhteistyössä paikallislehden kanssa, Rahkonen kertoo.