Urholle vierasvoitto Redsistä – Sarjanousu lähestulkoon jo hallussa

Suolahtelaissikermän maaleista vastasivat kahdesti osunut Alexis Nicolaou, sekä kertaalleen maalanneet Ville Kivimäki ja Joni Terho.

Jalkapallon Viitosen (Keski-Suomi) kärkisijoilla läpi kauden häärinyt Suolahden Urho jatkoi vahvoja otteitaan tiistaina, kun vierasnurmella kaatui FCV/Reds (Vaajakoski) 0-4 (0-2) -lukemin.

– Vastustaja lähti peliin taistelumielellä, sillä heillä taitaa vielä olla sarjapaikka vaarassa. Alusta asti saimme kuitenkin luotua hyviä maalipaikkoja, mutta vasta 35. peliminuutilla saimme maalin tehtyä. Se osittain vapautti pelaamistamme ja seitsemän minuuttia myöhemmin teimme 2-0-vierasmaalin, Urhon joukkueenjohtaja Pasi Hartikka kertasi.

– Kotijoukkue tuli toiselle jaksolle pirteän vauhdikkaasti, mutta heidän menonsa tyrehtyi aika äkkiä. Saimme eliminoitua vastustajan ryntäyksen ja pääsimme tuikkaamaan kaksi maalia, minkä jälkeen peli oli taputeltu, Hartikka jatkoi.

Suolahtelaissikermän maaleista vastasivat kahdesti osunut Alexis Nicolaou, sekä kertaalleen maalanneet Ville Kivimäki ja Joni Terho.

– Pallollinen pelaamisemme oli askeleen edellä vastustajaa, joka ei tainnut oikein edes päästä vetopaikoille. Me tuhlasimme maalipaikkoja urakalla, mutta tulos toki tyydyttää, Pasi Hartikka linjasi.

Urhon sarjajohto toisena olevaan Joutsan Seudun Palloon on nyt kahdeksan pistettä (JoSePalla yksi peli vähemmän pelattuna), minkä ansiosta suolahtelaisryhmittymä on hyvin lähellä saada nousuoikeuden ensi kauden Neloseen. Kuluvan kauden viimeisen kotiottelunsa Urho pelaa ensi viikon perjantaina (15.9.), jolloin se saa vieraakseen Petäjäveden Petäjäiset. Kamppailu polkaistaan käyntiin Suolahdessa kello 18.30.