Urholle voitto kotinurmella – ViPa kellistyi Suolahdessa selvin lukemin

Suolahden Urho päätti kevätkierroksensa jalkapallon Viitosessa (Keski-Suomi) lauantaina kotikentällään, kun Suolahdessa pelatussa kamppailussa kukistui Vihtavuoren Pamaus (Laukaa) selvin 5-1 (1-0) -lukemin.

– Pelin luonne oli alkuun kohtuullisen tasainen, mutta 2-1-maalin jälkeen pelimme vapautui. Ote kääntyi selkeästi meille ja 5-1 oli tavallaan myös ansaittu tulos. Olimme juoksuvoimaisempi joukkue ja saatiin sitä kautta paine vastustajan kenttäpäätyyn, Urho-luotsi Marko Ikonen summasi.

– Vastustaja oli parempi mitä tulos kertoo. ViPa pelasi fyysisesti ja pirteästi. He eivät päässeet kunnon maalipaikoille, mutta puolustivat hyvin ja pitivät meidät poissa hyviltä maalipaikoilta, Ikonen tunnusti.

Suolahtelaisjoukkueen maaleista ottelussa vastasivat kahdesti osuneet Joni Terho ja Tommi Norontaus, sekä kertaalleen maalannut Alexis Nicolaou. Vierasmiehistön ainokainen tilastoitiin Antti Turpeisen nimiin.

Viitosen kevätkierros päättyi Urhon osalta sarjan piikkipaikkaan, johon suolahtelaissikermän oikeuttaa yhdeksästä pelatussa ottelussa kerätyt 22 sarjapistettä (seitsemän voittoa, yksi tasapeli, yksi tappio).

– Kevätkierros oli kaiken kaikkiaan kohtuutasaista puurtamista. Olemme pelanneet aika pitkälle suoraviivaista peliä ja peli-ilmeemme saisi olla paljon pelaavampi. Pitää pystyä kehittämään omaa peliä, jotta saataisiin pelaamiseen muitakin variaatioita, Urho-käskijä linjasi.

Urho jatkaa sarjakauttaan seuraavan kerran torstaina 27. heinäkuuta, jolloin vierasnurmella vastaan asettuu Haapamäen Pallo-Pojat.