Urhon maalitykki laulaa - "Vauhdilla mennään ylitse"

Suolahden jäähallissa jännitetään Urhon edustusjoukkueen peliä II-divisioonan karsintasarjassa. Ensimmäisen erän jälkeen urholaisilla oli jo tukeva 4-1 johto.

Suolahden jäähallissa tunnelma on katossa, kun Urhon edustusjoukkue pelaa parhaillaan II-divisioonan karsintasarjaa Ähtärin KieHaa vastaan. Urheiluseura tarjosi paikallille lätkäfaneille ilmaisen sisäänpääsyn ottelukatsomoon, joten katsomo oli täynnä Urhon kannattajia heti alkusekunneilta lähtien.

Katsomossa urholaisia olivat kannustamassa myös Petri Varis ja irlantilainen Kieran Braithwaite. Ensimmäisen erän alkupuoliskolla he povasivat Urholle murskaavaa voittoa.

- Uskoisin pelin päättyvän 9-1. KieHalla on kapea materiaali, joten menemme vaiuhdilla ylitse. Hyvältä näyttää!

Ensimmäinen erä tarjosi yleisölle maaleja ja dramatiikkaa. Erätauolle lähtiessä Urho johti ähtäriläisiä jo lukemin 4-1, mutta kärsi erän aikana myös valitettavan loukkaantumisen.

Katsomossa olivat jännittämässä myös pelaajien läheisiä. Matillda Koskinen ja Isabella Sironen seurasivat peliä jännittyneenä.

- Kova peli on tiedossa, mutta voitto tulee varmasti. Mieheni pelaa joukkueessa, joten jännityksellä pelejä seurataan, Koskinen kertoo.

- Toivottavasti tulee siisti ja vauhdikas peli, Sironen jatkaa.

Paikalla ollut Urhon puheenjohtajisto Jouko Riihimäki ja Janne Heiskanen lähtivät luottavaisin mielin kannustamaan joukkuetta.

- Voitto tulee ilman muuta. Veikkasin, että 9-1 viedään ähtäriläisiä, Riihimäki veikkaa.

Lauantain ottelun jälkeen Urhon pelit jatkuvat kauden viimeisellä kotipelillä lauantaina 25. maaliskuuta. Tuolloin urholaiset saavat vastaansa Kauhavan HeKin.