Urhon salibandymiehistö nukahti kotiturnauksessa

Urhon salibandykausi tuli päätökseen kotiturnauksessa, jossa vastassa oli putoamistaistelussa olevat jyväskyläläisjoukkueet. Urholla peleissä ei panosta ollut.

Urho on kevätkaudella etsinyt peliään, eikä syyskaudella nähtyä lentokeliä löytynyt kauden viimeisessäkään turnauksessa.

LV:tä vastaan Urho ehti johtaa jo 5–1, mutta kun vastustaja löi korkean karvauksen viimeisessä erässä, eikä Urho löytänyt sen purkamiseen avaimia, oli peli hetkessä jo 6–5 vastustajalle.

Esiin nousi vielä kuitenkin kevätkauden harvoja valopilkkuja Urhon joukkueessa ollut Tuukka Toiminen, joka tasoitti pelin viimeisellä minuutilla ja näin pisteet ottelusta jaettiin tasan.

O2:ta vastaan ei Urho syttynyt peliin missään vaiheessa. Toiseen erään lähdettäessä koitti vielä valmentaja Juho Piispanen herätellä joukkuetta tiivistämällä kahteen kentään, mutta sekään ei auttanut, vaan vastustaja vei jaossa olleet kaksi pistettä Jyväskylään.

Urho tulee sijoittumaan sarjassa sijalle 3. tai 4. ja näin ollen Urhon pelit jatkuvat ensi kaudella myös III-divarissa.

Urhon tehot: Tuukka Toiminen 6+0=6, Jere Holopainen 0+3=3, Niko Hakkarainen ja Jere Floor 2+0=2, Olli Tiusanen ja Matias Jäntti 1+1=2, Sami Korpilauri 0+2=2, Henri Hakala, Eetu Ilves ja Teemu Pakarinen 0+1=1.