Talous

Valmet uudistaa paperikoneen Kanadassa

Valmet uudistaa kanadalaisen Krugerin PM10-paperikoneen Trois-Rivièresissä (Québec) Kanadassa. Tällä hetkellä sanomalehtipaperia valmistava PM10 päivitetään tuottamaan 100-prosenttisesti kiertokuitupohjaista aaltopahvin pintakerrosta. Vuosituotannoltaan PM10 tulee olemaan 360 000 tonnia. Valmet modernisoi PM10-paperikoneen sisällyttäen uudistukseen kehittyneintä pakkauskartongin valmistus- ja automaatioteknologiaa. Uusittu tuotantolinja käynnistetään vuonna 2017.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2015 neljännen neljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Paperikoneuusintojen arvo vaihtelee toimituksen laajuudesta riippuen. Tämän tyyppisen uusinnan arvo on tavallisesti noin 30 miljoonaa euroa.

– Kruger päätyi valitsemaan toimittajaksi Valmetin sen innovatiivisen teknologian ja lukuisten aiempien onnistuneiden uusintaprojektien perusteella. Myös Valmetin tietämys Pohjois-Amerikan kierrätetyn aaltopahvin valmistuksesta vaikutti päätökseen, Kruger Packagingin projektipäällikkö Christian Lemay kertoo tiedotteessa.

Kruger Packaging L.P. on kanadalainen kierrätyskuidusta valmistettavan aaltopahvin ja kierrätyskuitupakkausten tuottaja. Yrityksellä on nykyään yksi ulkopakkauskartonkikone Québecin Montrealissa, ja pakkaustehtaat LaSallessa Québecissä sekä Bramptonissa Ontariossa.

Kruger Packagingin emoyritys Kruger Inc. on vuonna 1904 perustettu perheyritys ja merkittävä painopaperien, pehmopaperituotteiden, uusiutuvan energian, selluloosapohjaisten biomateriaalien, viinien ja alkoholien tuottaja.

Uusimmat

Talous

Muotikaupassa kasvua ensimmäistä kertaa neljään vuoteen

HS: VATTin ekonomisti kritisoi raskaan teollisuuden yritystukea

Kiinteistöliitto: Kiinteistöjen kustannukset nousseet maltillisesti

Tutkijat: TTIP lisäisi hyvinvointia

Jyväskylän Sarvivuoren kauppa jää avaamatta

IS: Prisma-kauppakeskusten nimi keskittiin Jyväskylässä – "Mieleeni juolahti..."

Twitterin osakekurssi singahti nousuun myyntihuhujen jälkeen

Kauppakomissaari: On järkevää jatkaa EU:n ja USA:n vapaakauppaneuvotteluita

Kuluttaja-asiamies: Korkokatto laajennettava kaikkiin kuluttajaluottoihin

Kanada-sopimus saamassa EU-maiden tuen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.