Talous

Valmet uudistaa paperikoneen Kanadassa

Valmet uudistaa kanadalaisen Krugerin PM10-paperikoneen Trois-Rivièresissä (Québec) Kanadassa. Tällä hetkellä sanomalehtipaperia valmistava PM10 päivitetään tuottamaan 100-prosenttisesti kiertokuitupohjaista aaltopahvin pintakerrosta. Vuosituotannoltaan PM10 tulee olemaan 360 000 tonnia. Valmet modernisoi PM10-paperikoneen sisällyttäen uudistukseen kehittyneintä pakkauskartongin valmistus- ja automaatioteknologiaa. Uusittu tuotantolinja käynnistetään vuonna 2017.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2015 neljännen neljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Paperikoneuusintojen arvo vaihtelee toimituksen laajuudesta riippuen. Tämän tyyppisen uusinnan arvo on tavallisesti noin 30 miljoonaa euroa.

– Kruger päätyi valitsemaan toimittajaksi Valmetin sen innovatiivisen teknologian ja lukuisten aiempien onnistuneiden uusintaprojektien perusteella. Myös Valmetin tietämys Pohjois-Amerikan kierrätetyn aaltopahvin valmistuksesta vaikutti päätökseen, Kruger Packagingin projektipäällikkö Christian Lemay kertoo tiedotteessa.

Kruger Packaging L.P. on kanadalainen kierrätyskuidusta valmistettavan aaltopahvin ja kierrätyskuitupakkausten tuottaja. Yrityksellä on nykyään yksi ulkopakkauskartonkikone Québecin Montrealissa, ja pakkaustehtaat LaSallessa Québecissä sekä Bramptonissa Ontariossa.

Kruger Packagingin emoyritys Kruger Inc. on vuonna 1904 perustettu perheyritys ja merkittävä painopaperien, pehmopaperituotteiden, uusiutuvan energian, selluloosapohjaisten biomateriaalien, viinien ja alkoholien tuottaja.

Uusimmat

Talous

Analyytikot: Jättimätkyt eivät horjuttaisi Applea

Hintojen lasku kaukojunissa pudotti VR:n liikevaihtoa

SDP:n Rinne: Veikkauksen toimitusjohtajan palkka kohtuuton

Omakotitalojen myyntiajat pidentyivät Jyväskylässä heinäkuussa

Jyväskylä houkuttaa start up -yrityksiä

Töysän Linja tulee mukaan Onnibusin verkkokauppaan

Usko kiisteltyyn kauppasopimukseen horjuu Euroopassa

Investointipankin johtaja toivoo jonkunlaista kauppasopua

Apple-vero voi vahingoittaa USA:n ja EU:n talouskumppanuutta

SDP:n Rinne: Veikkauksen toimitusjohtajan palkka kohtuuton

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.