Tänään

Chisu, Eput ja Tuure Kilpeläinen Himokselle

Jämsän Himoksella kesäkuun lopulla järjestettävä iskelmäfestivaali tuo kovia nimiä Jämsään. Kolmella lavalla nähdään yli 30 artistia.

Kärkipään kaartia ovat muun muassa Emma-Gaalan palkintopöydän puhdistanut Chisu sekä niin ikään Emma-gaalassa loistanut, Vuoden miessolisti- ja Vuoden iskelmäalbumi 2011 -pystit pokannut Tuure Kilpeläinen.
 
Odotettuja vieraita ovat varmaankin myös manserockin kuninkaat Eppu Normaali ja Popeda. Jämsässä nähdään myös esimerkiksi Neljä Ruusua ja Lauri Tähkä sekä naislaulajien kerma Kaija Koo, Laura Voutilainen, Paula Koivuniemi ja Suvi Teräsniska. Tanssilavojen suosikeista lavalle nousevat esimerkiksi Eija Kantola, Markku Aro sekä Yölintu.

Vuonna 2011 iskelmäfestivaali tavoitti 26 000 kävijää.

- Yleisömme koostuu hyvinkin eri ikäisistä musiikin kuulijoista, joten on tärkeää kuunnella heidän toiveitaan ja rakentaa monipuolinen tapahtumakokonaisuus. Olemme kehittäneet palvelujamme entisestään myös laajentamalla sekä festivaali- että karavaanarialuetta, kertoo HimosLomat Oy:n festivaalien tuottaja Hannu Haljala.

Mökit ja huvilat ovat  jo lähes täysin varattuja, joskin peruutuspaikkoja voi vielä kysellä. Seuraavat vapaat mökit löytyvät Riihivuoren lomakeskuksesta, josta on järjestetty kuljetukset festivaalialueelle. Alueelle odotetaan myös noin 800 karavaanarivaunukuntaa viime vuosien tapaan, joten vaunupaikatkin on syytä varata ajoissa.

Uusimmat

Tänään

Luontoraati vastaa kysymyksiin Keskisuomalaisen kirpputorilla

Kaleva: Saara Aalto meni helposti jatkoon Britannian X Factor -kisassa – lumosi jopa Simon Cowellin

Niinpä 6.1.2006

Kauas ja takaisin - Oikariset toteuttivat haaveensa

Kas näin heiluu puukko - jyväskyläläisen tappelupeli voitti Assemblyt

Mies, joka saunottaa ja vastoo hevosia

Viitaniemessä lauantaina Tanssimaraton

Tässäkö on Jyväskylän nuorin pappatunturikuski? – Katso kuvasarja

Kartano Kievarissa stand upia läpi syksyn

Arvio: Jätä iloton Ghostbusters hyllyyn

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.