Tänään

Hahhah, tällainen on maailman paras vitsi

Maailman parhaat vitsit on nyt valittu. Pohjoismaat menestyivät mainiosti Valittujen Palojen ja sen kansainvälisten Reader's Digest -sisarlehtien järjestämässä kansainvälisessä vitsikilpailussa, sillä Ruotsi nappasi kultaa ja Suomi hopeaa. Lehden lukijat ehdottivat voittajaksi yli 15 000 vitsiehdotusta 30 eri maassa.

Näin menee ruotsalainen voittovitsi:

Hyvin pukeutunut tukholmalaisherra on metsästysretkellä maaseudulla. Hän tähtää ja ampuu ankan. Lintu putoaa talonpojan pellolle, ja talonpoika ilmoittaa, että se on hänen.

Koska molemmat haluavat linnun, talonpoika ehdottaa, että he ratkaisevat riidan perinteisellä tavalla: "Minä potkaisen sinua nivusiin niin kovaa kuin pystyn, ja sitten sinä teet samoin minulle. Se joka huutaa vähemmän, saa pitää linnun."

Kaupunkilaismies suostuu ehdotukseen. Talonpoika potkaisee häntä kaikin voimin jalkoväliin, ja hän lyyhistyy maahan. Kahdenkymmenen minuutin kuluttua hän kykenee vihdoin kompuroimaan ylös ja ähkäisee: "Minun vuoroni."

"Äh", sanoo talonpoika ja kääntyy lähteäkseen. "Pidä ankka."

Toiseksi tullut suomalaisvitsi on tällainen:

Hannu haluaa kaiken olevan täydellistä, kun hän ja hänen vaimonsa menevät juhlistamaan 30-vuotishääpäiväänsä samaan hotelliin, jossa he viettivät kuherruskuukauttaan. Siksi hän menee sinne päivän aiemmin valmistelemaan juhlaa. Illalla hän lähettää vaimolleen sähköpostin, mutta kirjoittaa osoitteen väärin, ja viesti menee vastikään leskeksi jääneelle naiselle.

Seuraavana päivänä lesken poika löytää äitinsä pyörtyneenä tietokoneen äärestä. Ruudulla näkyy viesti: "Vaimokulta, olen juuri saapunut tänne ja kaikki on valmista, kun saavut huomenna. Toivottavasti matkasi sujuu yhtä hyvin kuin omani. P.S. Täällä on tosi kuumaa."

Uusimmat

Tänään

Vanhat ja nuoret lauloivat Cheekin mukana Lutakossa – katso kuvasarja

Vastakaivettua perunaa, myllyntuoreita jauhoja... Rutalahden maalaismarkkinoille tulossa lähes 90 myyjää

Rane Rautiainen: Rajuilman ura tyssäsi liikaan uhoon

Nämä naiset tekivät historialliset wingsuit-hyppyennätykset

Minttu G tekee työtä vartalollaan

Rap-artisti Cheek sai Lutakon liekkeihin

Laukaan rockjuhla julkisti ensimmäisen ensi vuoden ulkomaisen esiintyjänsä

Näin keskisuomalaiset taltioitiin tuleville polville – katso yli 200 kuvan galleria

Jyväskyläläisbändi listakärkeen Yhdysvalloissa

Kolme moderoitua huippubändiä saapuu Suomeen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.