Näissä ammateissa deittaillaan eniten – miesinsinööri ja naisopettaja menettivät kärkipaikkansa

Vuodessa miesinsinööri ja naisopettaja menettivät pikadeittalun ykköspaikkansa.

Tiesitkö, että ammattisi kertoo sen, harrastatko pikadeittailua.

Deittisirkuksen Anna Uusiheimala tietää, että miesten neljä yleisintä ammattia vuonna 2016 pikadeittipalvelussa olivat yrittäjä, insinööri, projektipäällikkö ja opiskelija. Vielä 2015 ykköspaikkaa piti insinööri.

Naisten neljä yleisintä ammattia ovat sairaanhoitaja, opettaja, yrittäjä ja opiskelija. Vuonna 2015 ykköspaikkaa naisten osalta piti opettaja.

– Yrittäjä on molemmissa sukupuolissa tasaisen suosittu ammatti mitä tulee pikadeittailuun. Tämä johtuu paristakin seikasta. Yrittäjät ovat yleensäkin kokeilunhaluisia ja rohkeita. Toisaalta yrittäjyys-ammatin takana voi olla edustettuna melkein mikä tahansa toimiala, Anna Uusiheimala Deittisirkuksesta kertoo.

Naisten ikäkeskiarvo deittaamisessa vuonna 2016 oli 36 vuotta ja miesten 37 vuotta. Nuorimmat originaalin speed datingin deittaajat olivat noin 20-vuotiaita, vanhimmat noin 60-vuotiaita.

Vuonna 2016 Deittisirkus järjesti originaalia speed datingiä säännöllisesti Helsingissä ja Tampereella, sekä Deittisirkus Love Bileitä ympäri Suomea. Ennakkoilmoittautumisen yhteydessä originaalin speed datingin osallistujat kertovat muun muassa ammattinsa muiden perustietojen ohella.

Deittisirkus on yritys, joka järjestää sinkkuille mahdollisuuden tavata muita sinkkuja. Tapahtumat ovat ravintolatiloissa, Jyväskylässä muun muassa nyt jo entisessä Jyväshovissa. Yritys järjestää myös räätälöityjä sinkkutapahtumia.