U-båt + U-käännös = U-tuuria

Tanskalaiskeksijä Peter Madsen on todellinen keksijä, sillä hän keksii kaikenlaisia selityksiä ruotsalaistoimittaja Kim Wallinin tapauksessa. Toisaalta, totta kai jokainen sukellusveneessä kahdestaan naisen kanssa oleva mies menee paniikkiin, jos raskas luukku putoaa naisen päähän. Itsekin olen taipuvainen ajattelemaan, että paniikissa juuri ruumiin paloittelu tulee ensimmäisenä mieleen. Maalla ollaan viisaita, kun merellä saattuu vahinko, joten meriselitykset ovat tarpeen ainakin siihen asti, kunnes ajetaan karille.

??? Suomen vankiloissa käytetään maalaustaidetta terapiana? Ainoa sääntö on, että aihetta ei saa varastaa.

En ymmärrä ammattisotilaita, jotka julkisesti aina puhuvat rauhan puolesta eivätkä koskaan puhu kenenkään uhkaamisesta. Sama kuin kätilö kehottaisi kaikkia välttämään synnyttämistä.

??? Poliiseja heiteltiin kivillä Salmirannan vastaanottokeskuksen viime viikolla? Jyväskylän Kiri on kiinnostunut.

Tangokuningatar Erika Vikman on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla kuvan itsestään seksikkäissä verkkosukkahousuissa. Vain poikaystävä Danny ei kuvasta ilahtunut, koska siinä Vikman on jalat ristissä.

??? Mitä voidaan sanoa leluyhtiö Legosta, joka vähentää 1 400 työpaikkaa? Nyt on kyllä palikat todella sekaisin.

Tiedustelulakien valmistelussa on paljon ongelmia. Niistä jos tiedustelet, sinulle luetaan lakia, että ei sovi tiedustella, arkaluontoisia asioita. Tuskinpa lakiin kuitenkaan tulee sanoja salakuuntelu, vakoilu tai urkinta.