Vasemmisto juhlii vaalivoittoa Äänekoskella – kova kampanja tuotti tulosta

Juho Kautto nousi ääniharavaksi.

Vasemmistoliiton vaalivalvojaisissa Suolahden kansantalolla on ilo ylimmillään, kun puolue on saamassa selvän vaalivoiton Äänekoskella.

- Tällaista ei ole Äänekoskella hetkeen tapahtunut. Vähän olen vieläkin pyörryksissä. On tämä niin uskomaton juttu, ääniharavaksi noussut Juho Kautto toteaa.

Kautto toteaa, että vaalien alla tehtiin kovasti töitä. Hän kehuu varsinkin uusien ehdokkaiden hienoa aktiivisuutta.

Puolueessa toiseksi eniten ääniä kerännyt Sirpa Martins arvioi, että uuden valtuuston voimasuhteissa tapahtuu edistyksellinen nitkahdus.

- Tuleva valtuustokausi tulee olemaan joka tapauksessa vaikea, mutta olettaisin, että nyt löytyy enemmän samanhenkisyyttä.

Vasemmiston ehdokkaista yksi jos toinenkin suorastaan ylisti porukan hyvää yhteishenkeä. Vaalivoitto tuli kovalla työllä, jota tehtiin täysillä viimeiseen asti.

Uutena valtuutettuna läpi menossa oleva Riikka Happo iloitsi varsinkin siitä, että kannustavia viestejä on vaihdettu jopa yli puoluerajojen.

- Se on mielestäni hienoa, sillä yhteisiä asioitahan tässä ajetaan. Odotan uudelta valtuustolta uusia ideoita ja rohkeita näkemyksiä. Muillakin puolueilla oli todella hyviä tyyppejä ehdolla, ja se on huomattu, Happo toteaa.