Cavaa uuteen vuoteen!

La Vida al Camp Rosé Cava Brut 2013

Raventósin cavatalon projekti on tämän luomutilan toiminnan kulmakiviä: perinteikkäitä rypäleitä viljelevät tutut perheet ja käytössä on Ravéntosin viinitiimiin asiantuntemus. Tilan roseecavan rypäleet ovat Masanan ja Arnán’n perheiden viljelemiä. Kolmen lajikkeen sekoitus tuo viiniin syvyyttä. Vaaleat lajikkeet, Macebeo ja Xarel.lo, tuovat kukkaisuutta ja rakennetta ja punainen Trepat väriä ja aromia.

Tuoksu on kypsän omenainen, punaherukkainen ja kevyen yrttinen. Kuiva maku on puhdaspiirteinen, sitruksisen raikas ja siinä on ryhdikkäät kuplat. Aromimaailmassa on greippiä, omenaa ja punaherukkaa, mutta myös vadelmaa ja metsämansikkaa. Runsautensa vuoksi sopii maljajuomaksi sekä erilaisille suolapaloille.

Uusimmat

Ruoka

Resepti: Lempikarkkien makumaailmasta – suolakinuskileivokset

Kypsä valkuainen korvaa lihaa

Helposti lähestyttävä laatuviini vei voiton

Parasta parsalle

Hyödynnä parsan kuoret ja kannat

Parsa on paras

Mustaa makiaa

Lasi luomuproseccoa

Laadukkaalla veitsellä ruoanvalmistus on juhlaa

IPA-olut ilman alkoholia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.