Laadukkaalla veitsellä ruoanvalmistus on juhlaa

Välineet Aloitteleva kokki arvostaa veitsessä turvallisuutta ja helppoa huoltamista. Kokeneemmalle kokille tärkeitä asioita ovat veitsen tarkkuus, huipputerävyys ja parhaat materiaalit.

Veitsi kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan, toisaalta ammattikokki pärjää jopa yhdellä tai kahdella perusveitsellä. Erikoisveitset helpottavat ruoan käsittelyä, esimerkiksi sahalaitaisella tomaattiveitsellä on kätevä leikata tomaatin pehmeää pintaa ja kapealla fileointiveitsellä on helpompi fileoida kuin leveämmällä kokinveitsellä.

Korkeampi hinta kertoo laadusta, monivaiheisemmasta tuotantoprosessista ja erikoisemmista materiaaleista.

Uusimmat

Ruoka

Resepti: Lempikarkkien makumaailmasta – suolakinuskileivokset

Kypsä valkuainen korvaa lihaa

Helposti lähestyttävä laatuviini vei voiton

Parasta parsalle

Hyödynnä parsan kuoret ja kannat

Parsa on paras

Mustaa makiaa

Lasi luomuproseccoa

Laadukkaalla veitsellä ruoanvalmistus on juhlaa

IPA-olut ilman alkoholia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.