Veriappelsiinin sesonki on nyt

Hedelmät Appelsiinin verisukulainen veriappelsiini on appelsiinihyllyn helmi. Sen sesonki on lyhyt, tammikuun lopusta maaliskuun alkuun.

Alun perin hedelmä on lähtöisin Sisiliasta, Etnan ylärinteiltä, mutta sitä tuotetaan myös Espanjan viileillä alueilla sekä Marokossa ja Kaliforniassa.

Veriappelsiinin punainen väri kertoo sen terveellisyydestä. Punaväri on peräisin antosyaanista ja lykopeenista. Myös C-vitamiinipitoisuus on suurempi kuin tavallisen appelsiinin.

Nauti veriappelsiinista sellaisenaan. Siitä saa myös erityisen hyvää mehua sitruspusertimella. Veriappelsiinin maku on yhtä aikaa sopivan hapan ja makea.

Uusimmat

Ruoka

Resepti: Lempikarkkien makumaailmasta – suolakinuskileivokset

Kypsä valkuainen korvaa lihaa

Helposti lähestyttävä laatuviini vei voiton

Parasta parsalle

Hyödynnä parsan kuoret ja kannat

Parsa on paras

Mustaa makiaa

Lasi luomuproseccoa

Laadukkaalla veitsellä ruoanvalmistus on juhlaa

IPA-olut ilman alkoholia

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.