Oliko se siinä, Lasse? - "Täytyy nukkua muutama yö"

Leijonakapteeni Lasse Kukkonen harkitsee maajoukkueuransa jatkoa kaikessa rauhassa.

Leijonakapteeni Lasse Kukkonen oli 3-5 -tappioon päättyneen pronssipelin jälkeen haikein mielin.

- Ainahan se on haikeaa, kun laitetaan viimeisen kerran ovi kiinni. Tämän joukkueen tarina oli nyt tässä, Kukkonen sanoi.

Tämänkertainen leijnatarina sisälsi monenmoisia vaiheita, katastrofin kynnykseltä pronssipeliin saakka. Päätä ei ole syytä työntää pensaaseen neljännen sijan vuoksi, pelaajamateriaalivertailussa kun Suomi oli näiden kisojen viides tai kuudes.

- Täytyy kiittää jätkiä. Hieno joukkue, hieno matka. Toivottavasti tästä jäi nuoremmalle polvelle jotain hampaankoloon, Kukkonen totesi.

Lauantain välierän jälkeen Kukkonen totesi, että maajoukkueuraa on vielä ainakin pronssiottelun verran jäljellä. Päätöstä jatkosta hän ei ole vielä tehnyt.

- Nyt nautitaan kesälomasta ja sitten jatketaan Kärppien kanssa. Maajoukkuepelien osalta täytyy varmaan nukkua muutama yö, ennen kuin teen päätöksen, Kukkonen tuumasi.

Tiikeri ei tunnetusti pääse raidoistaan, tuskin Kukkonenkaan leijonapaidasta. Mikäli NHL ei ole mukana, on numero viisi hyvin todennäköinen kippari ensi talven olympiaturnauksessa.

Itseään ruoskinut Puljujärvi lupasi: Pistetään mies kuntoon ensi kaudeksi

Pettynyt Savinainen: Vaihtopenkillä oli kova usko, että tullaan vielä

Oskar Osala palasi vielä Ruotsi-otteluun: Perhana!