Immonen ei allekirjoittanut asiantuntijoiden ennakkoarvioita

Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 19.05.2012 17:16

Jarkko Immosen johtama Suomen kakkosketju pystyi hivenen parantamaan omaa pelaamistaan lauantaina, vaikka Venäjä jyräsikin välierässä 6–2-voittoon. Toisin kuin muutamassa edellisessä kamppailussa Immonen, Mikael Granlund ja Janne Pesonen onnistuivat ajoittain luomaan paikkoja Venäjän puolustusalueella.

Pirteämmät peliesitykset olivat kuitenkin laiha lohtu, kun Suomen tuloksena oli jääminen pronssiotteluun. Immosen mukaan Venäjän tehokkuus maalipaikoissa käänsi ottelun itänaapurin hyväksi.

– Kyllä siinä tavallaan oltiin aika hyvin pelissä mukana, mutta Venäjä teki aika tehokkaasti maalit siinä. Siinä se meni sitten. Aika tyly tulos.

Immosen mukaan Suomi aloitti ottelun juuri kuten oli suunnitellutkin. Hänen mukaansa valmistautuminen sujui Leijonilta hyvin.

– Kyllä me hyvin tultiin peliin, mutta Venäjä teki ne maalit siinä. Siihen se sitten meni.

– Tuntui, että varsinkin alussa oltiin hyvin pelissä mkukana. Ei siinä valmistautumisessa ollut ainakaan mitään vikaa. Ne maalit sen sitten käänsivät, tuumasi Immonen.

Moni (suomalainen) kiekkoasiantuntija veikkasi ennen välieräottelua, että lukuisten supertähtien pelaaminen samassa joukkueessa voi hämmentää Venäjän joukkueen pelaamista. Jotkut arvelivat jopa venäläisten joukkuehengen rakoilevan, kun joukkueessa vilisee niin monta ison luokan tähteä.

KHL:ssä Ak Bars Kazanin riveissä päättyneellä kaudella pelannut Immonen kuitenkin sanoi, etteivät venäläiset huippuyksilöt sortuneet missään nimessä yksin yrittämiseen tai ylimielisyyteen.

– No joo, aika kova joukkue se on. Enemmän se on myös nykyään jo kunnon joukkue. He pelasivat hyvin tänään nimenomaan joukkueena, Leijona-sentteri arvioi.

Omasta esityksestään Immosella ei ollut juuri sanottavaa.

– No, kova vääntö se oli, pettynyt hyökkääjä tyytyi kommentoimaan.

Tappiosta huolimatta Immonen vakuuttii sunnuntaisen pronssiottelun kiinnostavan Leijona-ryhmää.

– En tiedä, että antaako tämä ottelu mitään pohjaa huomiselle. Mutta totta kai me halutaan sitä (pronssia), vaikka sitä ei nyt mietitäkään. Huomenna on taas päivä uusi.

Tapani Linna

Keskustelua aiheesta

Immonen vois mennä jypin toimistoon allekirjoittaa jotain...

dirtyharry 19.5.2012 17:59:18

Vastauksia: 1 Osallistu keskusteluun

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje

Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Seuraa meitä Facebookissa