Kangaskolkka IFK Mariehamnin sankarina

Samanlaista kotijoukkueen näytöstä ottelu ei ollut kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen Maarianhaminassa.

IFK Mariehamn säilytti tuntuman jalkapalloliigan mitalitaisteluun kaatamalla Turun Interin tiistaina kotonaan maalein 2–1 (1–0).

Samanlaista kotijoukkueen näytöstä ottelu ei ollut kuin joukkueiden edellinen kohtaaminen Maarianhaminassa, jonka IFK vei näytöstyyliin 5–0. Tasaisen kamppailun ratkaisijaksi nousi kotijoukkueen Aleksei Kangaskolkka, joka puski johtomaalin avausjaksolla ja tuplasi johdon Albin Granlundin syötöstä toisella jaksolla.

Inter kavensi pian 2–0-maalin jälkeen Benjamin Källmanin maalilla ja sai hyvän otteen pelistä, joten pisteistä taisteltiin tiukasti loppuun saakka, mutta IFK Mariehamnin johto piti.

– Paransimme koko ajan ensimmäisen puoliajan edetessä, siihen olen tyytyväinen. Interin 2–1-kavennuksen jälkeen passivoiduimme liikaa ja loppu oli sen myötä vähän vaikea, IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg sanoi.

– Olisimme ehkä ansainneet pisteen toisen jakson paikkojemme myötä, mutta emme käyttäneet paikkojamme yhtä hyvin kuin vastustaja, totesi Inter-luotsi Fabrizio Piccareta.