Liigaseuran pomo avautui piinapenkissä - "Se on äärimmäisen turhauttavaa!"

JYPin kuntopuntari näyttää tällä haavaa hyvältä, mutta kausi on sisältänyt monenlaisia vaiheita. KSML.tv:n kiekkostudion vieraana urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

JYP ilmoitti eilen tehneensä loppukautta koskevan sopimuksen maalivahti Jussi Olkinuoran kanssa. Sopimus tietää sitä, että JYPillä on nyt kontrahti neljän liigaa pelanneen veräjänvartijan kanssa. Niinpä KSML.tv:n kiekkokaksikko Tuomas Heikkilä ja Ilkka Kulmala pyysivät studionsa lauteille tätä ja montaa muutakin asiaa puimaan JYPin urheilutoimenjohtajan Jukka Holtarin.

- Olkinuora paitsi pelasi erittäin hyvin, piristi myös Pekka Tuokkolan peliä. Näimme, että JYPin etu toteutui tässä, Holtari perustelee keikkavahdin jatkosopimusta.

JYP on pelannut voittavaa jääkiekkoa lähes yhtä soittoa viimeisen kolmen viikon ajan, mutta syksy oli tunnetun synkkä.

- Se on äärimmäisen turhauttavaa, kun on usein lähellä voittaa pelejä, mutta ei sitten voitakaan, Holtari tiivistää koko hurrikaaniorganisaation tunnelmat.

- Mutta enpä muista omalta uraltani sellaista kautta, että olisi illasta toiseen vaan rallateltu, hän lisää.

JYP on nostanut viimeisten vuosien aikana oman rimansa erittäin korkealle. Seitsemän välieräpaikkaa ja kaksi mestaruutta kahdeksaan vuoteen on kova saldo. Kun kone yskii, kritiikkiäkin tulee.

Miten Holtari suhtautuu siihen ja mitä reaktiota hän eniten pelkää fanien taholta? Mitä JYP tekee jatkossa maalivahtiensa kanssa ja miten nuoret Veini Vehviläinen ja Markus Ruusu ottivat vastaan tiedon Olkinuoran jatkosopimuksesta? Millä keinoilla JYP näyttää selättäneen ongelmansa? Kuka on ollut urheilutoimenjohtajan tärkein sparraaja?

Millainen pitää JYPin seuraavan päävalmentajan olla? Vieläkö tämän kauden joukkueeseen hankitaan vahvistuksia? Miten Heikkilä ja Kulmala ylipäätään pystyvät suitsimaan Holtarin vuolasta tajunnanvirtageneraattoria?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus oheiselta videolta.