JYP saamassa sekä Hytösen että Louhivaaran kotiin

JYP on saamassa ensi kaudeksi miehiä takaisin maailmalta. Keskisuomalaisen tietojen mukaan HC Lausannessa vääntävä Juha-Pekka Hytönen, 34, palaa ensi kaudeksi JYP-nuttuun, vaikka osapuolet eivät vielä asiaa vahvistakaan.

– Ei meillä ainakaan sopimusta ole. 30.4. loppuu tänne Sveitsiin sopimus, siitä eteenpäin ei ole vielä tietoa. Ei tässä uskalla vielä sanoa mitään, ettei tule sanottua tai luvattua mihinkään suuntaan liikoja, Hytönen pyöritteli.

– Meillä taas on hyvin yksiselitteinen linja, että JYP ei kommentoi huhuja eikä spekulaatioita, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni puolestaan totesi yksiselitteisesti.

Huhuissa Hytöstä on viety ensi kaudeksi myös Jukureihin, jota ensi kaudella valmentaa Hytöselle JYP-vuosilta erittäin tuttu Risto Dufva. Ne huhut saavat Hytöseltä aika lailla täystyrmäyksen.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että JYP on mulle ainoa seura Suomessa, eikä se siitä ole mihinkään muuttunut. Mutta eihän se tietysti aina ole pelkästään minusta kiinni.

Hytösen lisäksi Hippokselle palaa laitahyökkääjä Ossi Louhivaara. Louhivaaran, 32, paluussa ei pitäisi olla mitään epäselvää, sillä hän pelaa Lausannessa sovitusti kaksi kautta. JYPin kanssa Louhivaaralla on sopimus peräti vuoteen 2021 asti.

– Odotellaan Opaa takaisin, JYPin toimitusjohtaja Kari Tyni vahvisti.