Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 02.06.2013 13:09

Jyväskylän palveluliikenne houkuttelee matkustajia lipputarjouksella kesäkuussa

Palveluliikenteen käyttäjille on kesäkuussa luvassa etu, sillä Jyväskylän Kyytiveikko- ja Poimuri-palveluliikenneautojen asiakkaat pääsevät 1.–30. kesäkuuta matkustamaan yhden matkan hinnalla koko päivän.

Palveluliikenteen asiakkaalle matkan maksamisen yhteydessä annettava kuitti kannattaa kesäkuussa säilyttää, sillä sitä näyttämällä voi matkustaa loppupäivän ilmaiseksi, kaupunki tiedottaa.

Kuitilla saa matkustaa niin monta matkaa päivän aikana kuin haluaa ja ehtii. Jos asiakas matkustaa matkakortilla, kuitti pitää muistaa pyytää kuljettajalta korttia leimatessa.

Tarjouksella pyritään kaupungin mukaan tekemään palveluliikennettä tunnetuksi edullisena ja joustavana asiointimatkustuksen vaihtoehtona sekä houkutella uusia asiakkaita käyttämään sitä.

Keskustoihin, terveysasemalle tai palvelupisteisiin

Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä, joka mahdollistaa myös henkilökohtaista palvelua tarvitsevien asiakkaiden kulkemisen. Asiointimatkat suuntautuvat Jyväskylän keskustaan, aluekeskuksiin, terveysasemille tai muihin palvelupisteisiin.

Henkilökohtaiseen palveluun ja liikuntarajoitteisten henkilöiden esteettömään kulkemiseen on autoissa hyvät edellytykset. Kyytiveikko- ja Poimuri-palveluliikenneautoihin mahtuu 14 matkustajaa.

Pyörätuolilla matkustavalle löytyy oma paikka ja autoissa on kaikille turvavyöt.

Palveluliikennekyyti maksaa normaalisti saman verran kuin vastaavalle matkalle hankittu bussilippu. Kertalippuja voi ostaa autosta, minkä lisäksi palveluliikenteessä kelpaavat kaikki Matkahuollon kauppaamat sarjalipputuotteet.

Sotaveteraaneille ja sotainvalideille palveluliikennekyyti on ilmaista.

Sirkku Aalto

Keskustelua aiheesta

Tämä on hyvä systeemi, paikallisissa tämä tulisi olla vakio jatkuvasti. :mrgreen:

Ramix 2.6.2013 13:24:48

Vastauksia: 1 Osallistu keskusteluun

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje

Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Seuraa meitä Facebookissa

Työpaikat