Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 14.04.2012 20:54
A A A

Kaaos salibandyn SM-finaalissa: Fanit virtsasivat autojen päälle, poliisi paikalle

Kuva: Jokinen Esa TPS:n faneja monitoimitalolla lauantaina. Paikalle hälytettiin poliisi saattamaan riehakkaat TPS-fanit busseihin.

TPS:n faneja monitoimitalolla lauantaina. Paikalle hälytettiin poliisi saattamaan riehakkaat TPS-fanit busseihin.

Salibandyn A-nuorten SM-sarjan finaali päättyi kaaokseen Jyväskylän Monitoimitalolla lauantai-iltana. Ottelussa pelasivat vastakkain Jyväskylän Happee ja Turun TPS. Happee voitti ottelun numeroin 4-3.

Peliin oli saapunut runsaasti turkulaisseuran faneja. Silminnäkijän mukaan he alkoivat osoittaa mieltään hävityn pelin jälkeen. Fanit muun muassa virtsasivat Hippoksen parkkipaikalle pysäköityjen autojen päälle. Lopulta paikalle jouduttiin kutsumaan poliisi selvittelemään tilannetta.

TPS:n fanien mukana koko päivän liikkunut Joakim Laajanen sanoo, että tilanne ottelun jälkeen oli rauhallinen. Hän sanoo, että kertomukset autojen päälle virtaavista ja muuten riehuvista TPS-faneista eivät pidä alkuunkaan paikkaansa.

Lauantaina pelattu ottelu oli finaalisarjan toinen. Happee voitti myös ensimmäisen osaottelun Turussa, joten joukkue johtaa A-juniorien finaalisarjaa voitoin 2-0. Mestaruus on ensimmäisen kerran katkolla keskiviikkona Turussa.

Lähetä linkki
Sähköposti

Luetuimmat 24 tuntia

Kotimaa

Seuraa meitä Facebookissa