Katsot Keskisuomalaisen arkistojuttua. Tämä juttu on julkaistu 20.03.2012 09:31

Tämän verran maksaa tunti prostituoidun kanssa

Maksullisen seksin kauppa Jyväskylän seudulla on noussut puheenaiheeksi Hymy-lehden julkaistua reportaasin, jossa se paljasti Jyväskylän seksinmyyntipaikkoja. Lehti nimesi yhdeksi keskeiseksi kauppapaikaksi keskustan Omenahotellin.

Omenahotellien toimitusjohtaja Rabbe Grönblom kiisti jyrkästi Keskisuomalaiselle, että prostituoidut ottaisivat asiakkaita vastaan Omenahotellien tiloissa. Nyt Grönblom kuitenkin pehmentää puheitaan Aamulehden haastattelussa. Hän myöntää, ettei todellisuudessa tiedä, onko seksikauppa kokonaan kadonnut Omenahotelleista.

– Olen puhunut koko ajan, että meillä on nollatoleranssi. En tiedä, onko prostituutio hävinnyt hävinnyt täysin, Grönblom sanoi lehdelle.

Hymy puolestaan jatkaa reportaasista syntynyttä keskustelua verkkosivullaan. Keskisuomalaisen julkaiseman Grönblomin haastattelun jälkeen lehti on soittanut Jyväskylässä toimiville prostituoiduille. Lehden mukaan he ilmoittivat vastaanottopaikakseen Omenahotellin.

Lehti kertoo, että puoli tuntia prostituoidun kanssa Jyväskylässä maksaa 100 euroa ja tunti 150 euroa. Sama 100 euron taksa puolelta tunnilta oli esillä jo Hymyn alkuperäisessä reportaasissa.

Keskustelua aiheesta

Turhaan tässä Omenahotellia syyllistetään. Jyväskylästä ei löydy yhtään hotellia jossa ei tätä yritystoimintaa olisi harrastettu.

Kotimaa

Eduskuntavaalit 2015 »

Vaalikone »

Sponsoroidut vaaliblogit (mainos)

Seuraa meitä Facebookissa

Työpaikat