Luolamiehet karjuivat, Savinainen taisteli

JYP-Ässät tarjosi rehtiä ja reipashenkistä kamppailua aina neljänteen otteluun asti. Siinä sitten nähtiinkin se Isomäen legendaarisen seisomakatsomon kääntöpuoli.

Kansa villiintyi totaalisesti, kun Sami Vatanen poistui toisen erän lopulla silmäkulma verta vuotaen paikkailtavaksi. Kun kaverilta on naama auki, ei tuomaristolla yleensä ole muita vaihtoehtoja kuin passittaa syyllinen, tällä kertaa Ässien kultakypärä Stephen Dixon, isoista ovista pihalle. Näin myös tapahtui.

Kesken pelin neulottavat tikit eivät ole jääkiekossa mitenkään epätavallinen asia. Siitä huolimatta Vatanen sai osakseen armottoman buuaus- ja vihellyskonsertin kun hän palasi kaukaloon kolmannen erän alussa. Luolamiestasolle vajonneiden fanien hysteerinen rääkyminen piikitti melkoisen määrän adrenaliinia myös Ässien pelaajiin. Vatanen pyrittiin miehissä taklaamaan maata kiertävälle radalle.

Eikä siinä mitään, jos se tehdään rehdisti. Varsinaisena metsästäjänä kunnostautunut Veli-Matti Savinainen ei tätä koodia ihan kuitenkaan noudattanut. Savinainen osui viimeisen kerran Vatasen tämän ollessa menossa jo vaihtoon sillä seurauksella, että JYPin tärkeimmän pelaajan nilkka vääntyi.

Eikä tämäkään vielä mitään. Taiston tauottua JYPin konkaripuolustaja Kalle Koskinen huikkasi pukukoppikäytävällä ässäleirin suuntaan isällisesti, että vähän voisi miettiä, minkälaisia otteita käytetään ottelusarjan jo ratkettua.

En tiedä, oliko se juuri Savinainen, jonka ääni kaikui vastaukseksi.

-Ottais vittu ne taklaukset kunnolla vastaan, eikä hyppis, niin ei sattuis mitään, kajahti vastaus.

Sillä tavalla. Tähän ei ole mitään lisättävää.

2 kommenttia

Joko kuitenkin WLAN löytyi?

Ilmoita asiattomasta viestistä

Yhdyn viimeiseen lausahdukseen. Tähän ei nimenomaan ole mitään lisättävää. Totuuden siemen löytyy tuosta Ässäpelaajan (kuka sitten olikaan) lausahduksesta. Taklattavan vastuu jne.

Porilaisyleisöstä täysin samaa mieltä.

Ilmoita asiattomasta viestistä

Kommentoi
2000 merkkiä jäljellä
Syötä vahvistuskoodi

Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisua.

Pressiboksi

Tuomas Heikkilä

Tuomas Heikkilä

Jääkiekkoiluun erikoistunut vapaa toimittaja Tuomas Heikkilä kommentoi ja ihmettelee blogissaan jääkiekkomaailman menoa. "Arvovaltaisen" Urheilulehden rankingin mukaan Heikkilä on Suomen 12:nneksi paras lätkätoimittaja.

Viimeksi kommentoidut