Jyväskyläläinen Anna-Kaisa Reed tietää, millaista ruokaa talviretkeilijän kannattaa pakata mukaan pitkälle vaellukselle 28.1.2023 6:00
Unohda 1990-luvun tahnamaiset mössöt – kasvisgratiini on nyt selkeä ja salonkikelpoinen herkku 26.1.2023 11:00
Jyväskylän keskustaan avattiin uusi ravintola – "Ei mitään tavallisia hampurilaisia", sanoo omistaja 19.1.2023 14:37
Ihana tekosyy syödä nyrkillinen voita ja koko patonki – herkkuvinkeillä etanakammon nitistykseen, katso reseptit 19.1.2023 11:00
Ruokavirasto määräsi keuruulaisen leipomon tuotteita hävitettäväksi – onko kaapissasi näitä leivonnaisia? 17.1.2023 11:29 | Päivitetty 20.1.2023 12:08
Kolumni | Munat komeroon ja kinkut ikkunalle – ilman jääkaappiakin pärjää, ainakin pari kuukautta 13.1.2023 14:28
Nuotiolla voi valmistaa suussa sulavia herkkuja – katso himoretkeilijöiden vinkit makumatkalle 12.1.2023 11:00 | Päivitetty 12.1.2023 12:01
Legendaarista Apteekin Salmiakkia on tehty samalla reseptillä 71 vuotta – nyt tuotanto ajautui vaikeuksiin 1.1.2023 10:00
Sushitötteröt rullaillaan rennosti porukalla juhlapöydässä – soijaa voi tuunata vaikka sitruunalla, katso reseptit 29.12.2022 11:00
"Jos suomalaiselta kysyy, niin ananas kuuluu pitsaan", sanoo Foodoran toimitusjohtaja – näitä ruokia suomalaiset suosivat tänä vuonna 28.12.2022 15:18 | Päivitetty 28.12.2022 15:44
Vesa, 36, syö paljon mutta nauttii kaikki päivän ateriansa enintään yhdeksän tunnin aikana – näin hän kokee pätkäpaaston hyödyt 26.12.2022 13:00
Terhi-Anna Wilskan kolumni | Kinkun suosio on vankka ja lipeäkalaa syödään enää harvemmin – mutta yksi asia ei muutu joulupöydässä 24.12.2022 6:20
Kymmenen joulutulta vilkutti Viitasaarella joulumatkaajille – "Uskon, että suomalaista ruuantuotantoa arvostetaan jatkossakin" 23.12.2022 13:42 | Päivitetty 23.12.2022 14:55
Pienessä Kultasuklaassa kuluu belgialaista suklaamassaa kymmeniä tuhansia kiloja vuodessa – "Meillä uusi idea voi toteutua päivässä" 17.12.2022 7:15 | Päivitetty 17.12.2022 8:24
Onko joululahja keksimättä? Omatekoiset makeiset maistuvat suklaalta, piparmintulta ja pähkinöiltä – katso reseptit 8.12.2022 6:00
Luonnossa | Jyrsijät ovat nimensä veroisia – hampaiden teroitukseen kelpaa paremman puutteessa vaikka sähköjohto 3.12.2022 7:00
Etkö meinaa nukahtaa tai nukutko huonosti? – Päivän syömiset voivat olla yksi syy 1.12.2022 6:00 | Päivitetty 1.12.2022 7:37
Viinanhimon syy on liharuoka, syökäämme siis vain kasvista! – Toimittaja löysi sanomalehden vuodelta 1912 ja valaistui 1.12.2022 6:00
Testasimme kuusi aamupalaa Jyväskylän keskustassa – voiton vei rauhallinen keidas Kauppakadulla 30.11.2022 5:30
Mummon vanha kahvimylly herätti intohimon – hankasalmelaisen Markus Kuparin paahtimo laajentaa sukutilan toimintaa 28.11.2022 6:00 | Päivitetty 28.11.2022 11:49
Jukolan Juusto Leivonmäeltä yhteistyöhön perinteisen italialaisen viininvalmistajan kanssa 23.11.2022 13:21
Tarja Pessan, 60, pihviin pystyivät vain koiran hampaat – Lukijoiden keittiömokissa sima suihkuaa ja pasta palaa pohjaan 17.11.2022 19:35
Isiä juhlitaan lohimuffinsseilla, kahden suklaan browniella ja mantelicroissanteilla, katso reseptit 10.11.2022 6:00
Luonnossa | Tilhien ravinnosta uusia havaintoja Luonnossa-palstan lukijoilta: ensin syödään pihlajanmarjat, sitten omenoita ja katajanmarjoja 5.11.2022 6:00
Lahnaa kahviin, homehtunut leipä uuniin ja lihat uimaan maitoon – näillä ällöttävillä nikseillä säästät ruokaa ja rahaa 4.11.2022 6:00
Muuttuva luonto | Vaellustaipumus voi viedä tilhen kaukomaille – kauas on lähdettävä varsinkin silloin, kun pihlajanmarjasato on niukka 29.10.2022 6:00
Älä tee näitä virheitä pitkällä ajomatkalla: esimerkiksi karkin napostelu ja limpparin juonti on pahasta 28.10.2022 5:10 | Päivitetty 28.10.2022 7:54