Hankasalmelainen Paulus Aitto-oja valittiin vuoden 2022 4H-yrittäjäksi – hiivaleipäleipuri ihastutti asenteellaan 13.2.2023 18:46
Testasimme kuusi aamupalaa Jyväskylän keskustassa – voiton vei rauhallinen keidas Kauppakadulla 30.11.2022 5:30
Tarja Pessan, 60, pihviin pystyivät vain koiran hampaat – Lukijoiden keittiömokissa sima suihkuaa ja pasta palaa pohjaan 17.11.2022 19:35
Tarja Pessan, 60, pihviin pystyivät vain koiran hampaat – lukijoiden keittiömokissa sima suihkuaa ja pasta palaa pohjaan 20.10.2022 6:00
Suomalaisiin iskee kaupan karkkihyllyllä nostalgiannälkä – klassikoista muokataan uusia tuotteita, mikä herättää voimakkaita tunteita 6.8.2022 5:40
Älä heitä valkosipulin kukkavarsia pois – maku yllättää ja sopii moniin ruokiin, katso reseptit 2.6.2022 6:00
Lukioihin ja ammattikouluihin halutaan tuoda lisää ruokahetkiä – Jyväskylän Gradialla ilmaista aamupuuroa on syöty jo pitkään 30.5.2022 6:00 | Päivitetty 30.5.2022 7:41
Luitko jo tämän | Testasimme kesän grillimakkarat – mikä on klassikkojen klassikko? 27.5.2022 6:00 | Päivitetty 28.5.2022 9:16
Keittiömestari Gustav Eriksson hyödyntää isoäitinsä oppeja – katso reseptit saaristolaisherkkujen grillaukseen 26.5.2022 6:00 | Päivitetty 26.5.2022 11:38
Helteet ajavat jäätelökansan kesän trendimakujen ääreen – nämä yllättävät maut ovat Kirkkopuiston kioskin suosituimmat 25.5.2022 22:04 | Päivitetty 26.5.2022 17:17
Täällä valmistetaan Suomen suosituinta valmisruokaa – maksalaatikkoa maistetaan Sahalahden tehtaalla kerran tunnissa 19.5.2022 6:00
Muistatko vielä nämä takavuosien jäätelösuosikit? Moni haikailee poksuvia rakeita ja unohtumatonta vaniljapuikkoa 14.5.2022 6:00
Mitä juhlissa voi tarjota, kun allergioita on paljon perunasta leivinjauheeseen? Katso leivontavinkit 12.5.2022 6:00
Jyväskylässä on nestemäinen tapa tukea Ukrainaa: ravintola Ylä-Ruth lahjoittaa jokaisesta myydystä sinikeltaisesta drinkistä puolet hyväntekeväisyyteen 9.5.2022 0:00 | Päivitetty 9.5.2022 9:30
Kätevä arjen helpottaja vai petollinen suolapommi? Huomioi valmisruokahyllyllä ainakin nämä asiat 5.5.2022 6:00
Valio laajentaa Äänekoskella – investoi Aura-juuston kypsytyskellareihin miljoonia euroja 2.5.2022 12:25
Miten saat lapset pitämään kasviksista, miten Venäjä vaikuttaa Suomen talouteen? – näköislehti kertoo tämän ja paljon muuta vapunpäivän jälkeisenä maanantaina 1.5.2022 7:00
Huippukokit Henri Alén ja Tommi Tuominen kehittävät perinneruoista kulinaristisia herkkuja – nappaa talteen juvalaisen Raija Kaartisen alkuperäinen läskisoosiresepti 17.4.2022 5:00 | Päivitetty 17.4.2022 14:08
Huippukokki Simo Pasanen rakasti ruisleipää, mutta keliakian puhjettua piti keksiä uusi suosikki – "Halusin, että leipä pitää kylläisenä kuin aamupuuro" 16.4.2022 16:00
Näin valmistat pääsiäislampaan oikein: Keittömestari neuvoo, että lammas kannattaa hankkia läheltä ja kypsentää hitaasti 16.4.2022 9:45
Pienen jäätelötehtaan koneet käyvät Pihtiputaalla jo hyvää vauhtia kesää varten – näitä makuja valmistuu myyntiin kioskeille 14.4.2022 0:00 | Päivitetty 14.4.2022 6:49
Jyväskylässä Gelatojäätelöä myyvä polkupyöräkioski vaihtaa omistajaa – "Näistä vuosista jäi meille mukana olleille äärimmäisen lämpimät muistot" 7.4.2022 16:19
Podcast | Lähiruoka ja sienet ovat tämän vuoden ruokatrendit, ennakoi keittiömestari Mikko Ruth 7.4.2022 10:55
Onko perinteinen kauppareissu pian yhä harvemman arkea? Reseptit ja tarvikkeet sisältävät valmiit paketit kasvattavat nyt suosiotaan 31.3.2022 6:00 Katariina Hakaniemen kolumni | Tilaamani ruokalaatikko resepteineen saapui – ja sisälsi erikoisen näköistä kasvisproteiinia, josta en ollut koskaan kuullutkaan 31.3.2022 6:00
Katariina Hakaniemen kolumni | Tilaamani ruokalaatikko resepteineen saapui – ja sisälsi erikoisen näköistä kasvisproteiinia, josta en ollut koskaan kuullutkaan 31.3.2022 6:00
Katariina Hakaniemen kolumni | Tilaamani ruokalaatikko resepteineen saapui – ja sisälsi erikoisen näköistä kasvisproteiinia, josta en ollut koskaan kuullutkaan 31.3.2022 6:00 Onko perinteinen kauppareissu pian yhä harvemman arkea? Reseptit ja tarvikkeet sisältävät valmiit paketit kasvattavat nyt suosiotaan 31.3.2022 6:00
Onko perinteinen kauppareissu pian yhä harvemman arkea? Reseptit ja tarvikkeet sisältävät valmiit paketit kasvattavat nyt suosiotaan 31.3.2022 6:00
Hintojen raju nousu rasittaa, mutta leipomoyritys haluaa rohkeasti uskoa tulevaisuuteen – Ruthin leipomo avaa uuden myymälän ja kahvion Seppälään 23.3.2022 6:00
Kotitaloustunnilla unohtui pullasta hiiva, paras laskiaispullaresepti on opittu äidiltä – lukijoilla riittää muistoja laskiaispullista 24.2.2022 6:00 Lukijat valitsivat parhaan laskiaispullatäytteen selvin voittolukemin – tämän talven hittiresepti rommirusina ei vielä ollut kärkikahinoissa 24.2.2022 6:00
Lukijat valitsivat parhaan laskiaispullatäytteen selvin voittolukemin – tämän talven hittiresepti rommirusina ei vielä ollut kärkikahinoissa 24.2.2022 6:00
Lukijat valitsivat parhaan laskiaispullatäytteen selvin voittolukemin – tämän talven hittiresepti rommirusina ei vielä ollut kärkikahinoissa 24.2.2022 6:00 Kotitaloustunnilla unohtui pullasta hiiva, paras laskiaispullaresepti on opittu äidiltä – lukijoilla riittää muistoja laskiaispullista 24.2.2022 6:00
Kotitaloustunnilla unohtui pullasta hiiva, paras laskiaispullaresepti on opittu äidiltä – lukijoilla riittää muistoja laskiaispullista 24.2.2022 6:00
Makujen matkassa -sarja | Tomi Nieminen, 31, vaihtoi pappisvalan kahviin – nyt hän tekee työtä, johon ei kone pysty: "Kahvinmaistaja on kuin mittari" 17.2.2022 6:00
Fazer pyytää lisätietoja noin 25 paikkakunnalta, kun se etsii makeistehtaalleen uutta paikkaa – miksi kaikki tahtovat karkkipääkaupungiksi? 13.2.2022 7:00 | Päivitetty 14.2.2022 15:42
Jyväskyläläinen Ella Suuronen, 30, kilpailee himoitusta Suomen MasterChefin tittelistä – mieluiten hän kokkaa kasviksia 10.2.2022 7:00 | Päivitetty 10.2.2022 11:51
Onko vohvelirautasi jäänyt uinumaan kaapin perälle? Kaiva se esiin viimeistään nyt – suolaiset ja makeat vohvelit sopivat niin aamiaiselle kuin brunssillekin 10.2.2022 6:00
Aino Heikkosen kolumni | Kasvissyöjä joutuu toistuvasti vastaamaan ruoan ulkonäköä koskevaan kysymykseen, vaikka lihakaan ei tule eläimestä makkaran muotoisena 6.2.2022 7:00
Multian Martat aikoo pistää kapustat naulaan – "Porukka on väsynyt", luonnehtii puheenjohtaja 3.2.2022 19:22
Osa nuorista kokkaa ja leipoo sujuvasti, osa harjoittelee kuorimaan perunoita – "Kaikkia käytännön taitoja tarvitaan tulevaisuudessa", sanoo 13-vuotias Elmeri Saarela 3.2.2022 6:00
Meidän juttu | Rintamaveteraanien Keski-Suomen piiri halusi viettää Itsenäisyyspäivää vaikka myöhässä 2.2.2022 6:00
"Itse tehty jauhelihakeitto on noin puolet edullisempi kuin valmis keitto" – lue asiantuntijan ja lukijoiden vinkit edulliseen ja terveelliseen ruokavalioon 27.1.2022 6:00 | Päivitetty 27.1.2022 9:23
"Jos kahvia keittää liikaa ja sitä heittää viemäriin, sekin on hävikkiä" – kodin ruokahävikkiä olisi helppo vähentää muutamalla keinolla 27.1.2022 6:00
Hampurilaisketju Friends & Brgrs kaksinkertaistaa työntekijöidensä määrän 26.1.2022 16:48 | Päivitetty 26.1.2022 19:16
KKV ottaa Myllyn Parhaan myynnin ruotsalaisyhtiölle tarkempaan syyniin 21.1.2022 16:21 | Päivitetty 21.1.2022 17:01
Podcast | Näin kiinnostus leipomiseen syntyi – Koko Suomi leipoo -kilpailija Mariam Sotamaa kertoi urahaaveistaan Radio Keskisuomalaisessa 21.1.2022 12:25 | Päivitetty 21.1.2022 14:23
Maistuisiko luukeitto, verimakkara tai munuaismuhennos? Sata vuotta sitten suomalaiset hakivat jo noutoruokaa ja söivät yksinkertaisemmin ja tuhdimmin kuin nyt 20.1.2022 6:00
Ilo pannareiden paluusta hernekeiton kaveriksi oli jyväskyläläiskoululla ennenaikainen – "Aterioiden runkolista pidetään nykyisenlaisena" 19.1.2022 14:25 | Päivitetty 19.1.2022 14:45
Lihankorvikkeet maistuvat nyt selvästi paremmilta kuin kymmenen vuotta sitten ja menevät kaupoissa kuumille kiville – ravitsemustieteen asiantuntija nostaa esille yhden valitettavan seikan 7.1.2022 5:00
Fitnesslavoiltakin tutun jyväskyläläisen Mariam Sotamaan, 30, kakut ovat paitsi upeita myös maukkaita – salainen kakkupohjaohje on peräisin isältä 6.1.2022 17:30 | Päivitetty 6.1.2022 17:58