Artesaanimakkarat ovat nyt ilmiö – katso tästä, mitä kesäistä ruokaa niistä voi tehdä 25.5.2023 11:00
Mies, 35, joka ei koskaan syö makkaraa: "Jos maistaisin, minusta tulisi taas ihan tavallinen – legenda kuolisi" 9.3.2023 11:00
Hankasalmelainen Paulus Aitto-oja valittiin vuoden 2022 4H-yrittäjäksi – hiivaleipäleipuri ihastutti asenteellaan 13.2.2023 18:46
Unohda 1990-luvun tahnamaiset mössöt – kasvisgratiini on nyt selkeä ja salonkikelpoinen herkku 26.1.2023 11:00
Viinanhimon syy on liharuoka, syökäämme siis vain kasvista! – Toimittaja löysi sanomalehden vuodelta 1912 ja valaistui 1.12.2022 6:00
Isiä juhlitaan lohimuffinsseilla, kahden suklaan browniella ja mantelicroissanteilla, katso reseptit 10.11.2022 6:00
Oho, taisi vähän kärähtää – vastaa kyselyyn ja kerro ikimuistoisimmat ruoanlaitto- tai leivontakokemuksesi 6.10.2022 10:45
Syksyn viileydessä kala on parhaimmillaan – katso, mitä hyvää voit tehdä esimerkiksi lohesta ja silakoista 6.10.2022 6:00
Kolmen lajin kahvipöytä kymmenelle syntyy 20 eurolla, katso reseptit 29.9.2022 6:00 | Päivitetty 29.9.2022 8:57
Paulus, 13, perusti leivontayrityksen Hankasalmella: "Rahan eteen pitää tehdä jotakin" 26.9.2022 6:00
Monessa pihassa kasvaa aarre, jota harva hoksaa käyttää – katso reseptit herkulliseen hilloon ja piirakkaan 15.9.2022 6:00
Leivo leipää edullisesti – voit valmistaa leipää uunin lisäksi myös pannulla tai mikrossa, katso reseptit 8.9.2022 6:00
Seiti taipuu tortillaan, burgeriin tai muhennokseen – kokit vinkkaavat, mitä hyvää pakastekalasta voi tehdä, katso reseptit 25.8.2022 6:00
Kasvissyöjä saa proteiininsa punaisista linsseistä ja kaurajauhiksesta – näin syntyy kaksi helppoa uuniruokaa 18.8.2022 6:00
Näin hyödynnät kotipuutarhan luumut, karviaiset, omenat ja kirsikat uusilla, kekseliäillä tavoilla 18.8.2022 5:45
Pensasmarjat tasapainottavat leivonnaisten makeutta ja grilliruokien rasvaisuutta – katso reseptit 11.8.2022 6:00
Suomalaisiin iskee kaupan karkkihyllyllä nostalgiannälkä – klassikoista muokataan uusia tuotteita, mikä herättää voimakkaita tunteita 6.8.2022 5:40
Kommentti | Juusto alle, ei päälle 4.8.2022 6:00 Pitsan tekeminen kotona vaatii malttia – pitsauuni nostaa kotipitsat pitseriatasolle 4.8.2022 6:00
Haukiko muka huono kala? Näillä resepteillä siitä syntyy herkullista ruokaa, eikä ruotoja tarvitse murehtia 7.7.2022 6:00
Kesän retroherkku syntyy alusta asti itse tehden tai hieman oikaisten – katso reseptit 23.6.2022 6:00
Lihan ja maidon kulutus pienenivät Suomessa viime vuonna – koronapandemia vaikutti siihen, mitä ruokatuotteita suomalaiset söivät 22.6.2022 9:49 | Päivitetty 22.6.2022 11:02
Frankfurter Allgemeine Zeitung -artikkeli | Eläinravitsemuksen professorilta kritiikkiä vegaaneille: ilmasto tarvitsee lehmää 1.6.2022 6:00
Täällä valmistetaan Suomen suosituinta valmisruokaa – maksalaatikkoa maistetaan Sahalahden tehtaalla kerran tunnissa 19.5.2022 6:00
Maatalouden tuottajahinnat rajussa nousussa – tuotantopanosten hinnat ovat kohonneet vielä hurjemmin 16.5.2022 8:35 | Päivitetty 16.5.2022 15:34