Grillaaja, haluatko saada pöytäseurueen ylistämään kokkaustaitojasi? Lue ammattimies Kai Hannusen helpot niksit Eilen 6:00
Kysymys ja vastaus | Voiko perunoita keittäessään ja ruokaa kypsentäessään säästää sähköä? 3.6.2023 5:20
Podcast | Näillä kotikonsteilla pystyt häivyttämään juhlapuvusta jopa rasva- ja öljytahroja 1.6.2023 14:03
Jos inhoat nokkosta tai voikukkaa, syö niitä – villiyrtit ovat nyt parhaimmillaan ja moni niistä on mainettaan parempi 1.6.2023 6:00
Artesaanimakkarat ovat nyt ilmiö – katso tästä, mitä kesäistä ruokaa niistä voi tehdä 25.5.2023 11:00
Kangasniemeläinen Anna Pölkki loihtii upeita kakkuja, jotka perustuvat kirjojen maailmaan – nyt syntyi myös erilainen reseptikirja 20.5.2023 6:00
"Siivoa jääkaappi, tyhjennä eteinen, kuuntele juhlakalua" – Näin asiantuntijat neuvovat helpottamaan valmistujaispäivää 18.5.2023 6:00
Villentornin kahvio avaa ensi viikolla Jyväskylän keskustassa – yrittäjä uskoo vahvasti liikepaikkaan 11.5.2023 17:24
Äitienpäivä | Kaksi reseptiä, monta mahdollisuutta – näistä herkuista äiti ilahtuu 11.5.2023 11:00 | Päivitetty 11.5.2023 11:35
Toivolan vanhan pihan Paja Ravintola on ympärivuotisesti auki – uusi yrittäjä haluaa tarjota hieman erikoisemmista raaka-aineista tehtyä ruokaa 10.5.2023 18:53 | Päivitetty 11.5.2023 16:27
Vanhat kuvat | Äänekoskella valmistettiin juustoja maailman suurimmassa emmentaljuustokattilassa – 90-kiloisia "juustopienokaisia" hoivattiin kuin vastasyntyneitä 8.5.2023 6:00
Pitopalvelut myyvät kesälle jo osin eioota, hääpöydissä herkutellaan yhä enemmän kasviksilla ja kalalla 6.5.2023 7:23
Puutarhasta voi nauttia kotona, parvekkeella, pihassa tai luonnossa – puutarhurius on mielentila 4.5.2023 6:00
Tuomas Thusbergin, 44, keittiö avautuu joka aamu merellä – ruoka-annoksia voi valmistua yli tuhat päivässä 4.5.2023 6:00 | Päivitetty 4.5.2023 8:18
Jyväskylän legendaariseen "pitsaosoitteeseen" avattiin vappuna uusi ravintola 2.5.2023 15:15 | Päivitetty 2.5.2023 20:03
Keskisuomalaiset opettelivat kokkaamaan riistaruokaa – lautaselle päätyivät muun muassa tavi ja merihanhi 29.4.2023 7:00
Osa Jyväskylän vappubrunsseista on jo loppuunmyyty: "Ihmiset ovat selvästi heränneet" 25.4.2023 21:34 | Päivitetty 25.4.2023 21:51
Meidän juttu | Mataran 11-vuotissynttäreillä kävi noin 400 vierasta, juhlissa oli myös merirosvoja 23.4.2023 6:00
Suklaamestari Anna Kekki, 41, kaipasi lukion jälkeen kauas pois ja lähti USA:han – ensin hän rakastui mieheen, sitten suklaaseen 20.4.2023 6:00 | Päivitetty 20.4.2023 7:37
Akseli Herlevin ravintola osti 10 000 euroa maksavan kebabrobotin – video: 15 vuotta lihaa leikannut Ahmet Deniz väittää olevansa nopeampi 19.4.2023 20:26 | Päivitetty 19.4.2023 21:21
Caffitella laajentaa ja siirtyy uuteen paikkaan Jyväskylän Palokan kauppakeskuksessa – myös kolmeen muuhun kahvilaan lisää asiakaspaikkoja 19.4.2023 13:28 | Päivitetty 19.4.2023 15:16
Ruthin leipomo laajentaa kahvilaansa Jyväskylän Kuokkalassa, mutta ei ole tulossa keskustaan mainoskyltistä huolimatta 17.4.2023 15:54
Näin voit opettaa lapselle hyvää ruokasuhdetta – pakottaminen ei kannata, sillä se voi aiheuttaa jopa ruokafobian 13.4.2023 6:00 | Päivitetty 13.4.2023 10:10 Lukijoiden inhokkiruokamuistot: "Kasvattaja penkoi roskakoria ja mekkoni taskuja tivaten, olenko tosiaan syönyt kaiken" 13.4.2023 6:00
Lukijoiden inhokkiruokamuistot: "Kasvattaja penkoi roskakoria ja mekkoni taskuja tivaten, olenko tosiaan syönyt kaiken" 13.4.2023 6:00
Jyväskylän seurakunta lähettää jumalanpalveluksen Palokan kirkosta – seuraa suorana kello 10 alkaen 19.3.2023 9:30 | Päivitetty 16.4.2023 8:42
Jäävätkö kaalit lasten lautasille? Jyväskyläläinen Hanna-Riikka Kantelinen, 24, kehitti pelin, joka houkuttelee kokeilemaan uusia makuja 13.3.2023 6:00
Hankasalmelainen Jukka Laitila tuntee vahvat chilit juurta jaksain: "On yks chili, joka haastaa mut aina" 12.3.2023 19:00
Hankasalmelainen Paulus Aitto-oja, 13, leipoi itsensä vuoden 4H-yrittäjäksi – somesuosio pisti puhelimen sekaisin 12.3.2023 11:35
Mies, 35, joka ei koskaan syö makkaraa: "Jos maistaisin, minusta tulisi taas ihan tavallinen – legenda kuolisi" 9.3.2023 11:00
Hybridileivonnaisissa yhdistyy kaksi tuttua herkkua – katso reseptit cronitseihin, duffinsseihin ja braffleihin 2.3.2023 11:00
Junior Masterchefinä hurmannut Otto Leskinen kasvoi aikuiseksi – CV on jo niin muhkea, että piparinleivonta unohtuu äkkiä 23.2.2023 6:00
Maastohiihtäjät marinadissa – ravintoasiantuntija Kaisa Sali ja kokki Liisa Eskonen varmistavat Planican MM-kisoissa, että ruoka maistuu ja täyttää ravintotarpeet 22.2.2023 9:13 | Päivitetty 22.2.2023 13:17
Uutta kahvila-ravintolaa Viitasaarella pyörittävä Marni Paananen uskoo omiin resepteihinsä – tv:stä tuttu veli suunnitteli sisustuksen 20.2.2023 21:35
Äänekosken Kotopullan yrittäjä Hanna Mari Laitila tietää, mikä on Viitasaaren herkkusuiden suurin suosikki: "Sitä menee joka viikko" 20.2.2023 19:02
Jyväskylässä juhlittiin Suomen Paistinkääntäjien Veljeskunnan 60-vuotisuutta koivunvarvuilla kypsennetyllä karitsalla – kattojärjestön historia ulottuu 800 vuoden taakse 19.2.2023 16:25
Hankasalmelainen Paulus Aitto-oja valittiin vuoden 2022 4H-yrittäjäksi – hiivaleipäleipuri ihastutti asenteellaan 13.2.2023 18:46