Yrittäjät

Yrittäjä Hannu Teiskosen mukaan HT Laserin tuotannossa on rinnakkain uusinta teknologiaa, perinteisiä työstämenetelmiä sekä käsityötä. Teiskosen kädessä on haponkestävä teräskomponentti. Pieni valmistuva sarja pakataan jo samana päivänä matkaan tilaajalle.

Valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon saanut keuruulainen HT Laser on vesileikkauksen ja lasertekniikoiden pioneeri

Linda Saukko-Rauta tuo kuvituksillaan eloa seminaareihin ja muihin tilaisuuksiin.

Jyväskyläläinen piirtäjä Linda Saukko-Rauta valittiin ensimmäiseksi valtakunnalliseksi vuoden yksinyrittäjäksi – katso video

Keski-Suomen vuoden yrittäjänaiseksi valittu Milla Kuparinen iloitsi palkinnostaan lauantaina Aalto-salilla Jyväskylässä.

Hyvän Olon Pisteen Milla Kuparinen on Keski-Suomen vuoden yrittäjänainen

Jyväskyläläinen yrittäjä Kreetta Ahonen lupaa tapahtumajärjestäjänä Jyväskylään tuleville yrittäjänaisille muun muassa virkistäytymistä ja inspiraatiota.

Suomen yrittäjänaiset valtaavat Jyväskylän viikonloppuna

Tapahtumaviikonlopun projektipäällikön Kreetta Ahosen mukaan on tärkeää, että yrittäjänaiset voivat yhdessä ajaa asioita sekä olla toistensa tukena ja apuna.

Yrittäjänaiset kokoontuvat Jyväskylään – vain yksi mies pääsee puhumaan seminaarissa

"Turvaamistoimen väärinkäyttö on ihan realistinen ja käytännössä jo toteutunut yhteiskunnallinen ongelma, jolta nykyinen turvaamistoimilainsäädäntö ei anna suojaa", sanoo aiheesta väitellyt asianajaja Heikki A. Huhtamäki.

Rahavarojen turvaamistoimella voidaan ajaa pienyritys jopa konkurssiin

”Uusien yrittäjien suurin pelko on, etteivät asiakkaat löydä palveluja. Itse yritän ottaa rennosti ja luottaa siihen, että asiakkaat tulevat luokse, kun tekee työtä sydämellä”, Tiina Mustonen sanoo.

Tiina Mustonen siirtyi laulunopettajasta hyvinvointivalmentajaksi ja vauhdittaa nyt muitakin elämänmuutokseen

Vaatturi-ompelija Jenni Rannan työhuone on toistaiseksi vielä kotona. Erillisten työtilojen hankinta ei aivan vielä ole ajankohtainen.

Jyväskyläläinen vaatturi-ompelija Jenni Ranta työllisti itsensä ja haaveilee tekevänsä saman myös muille – kasvu on tavoitteena, mutta sillä ei ole kiire

Liikekeskuksella ei vielä ole nimeä. Minna Kajuutti oli ideariihessä kirjurina, ja ehdotuksia pohtivat Taina Pekkinen (vas.), Mari Tynkkynen sekä Anneli Holopainen.

Naisyrittäjät täyttävät pankin jättämät neliöt Keuruulla

Korusuunnittelija Jenni Rutosen uupumis alkoi oireilla fyysisinä kipuina.

Jenni Rutosella oli koko ajan "sätky päällä" – yrittäjien uupumus on vaiettu ongelma

Ruth Kindma on pienestä pitäen tiennyt työskentelevänsä kauneuden parissa. Itse hän sanoo olevansa mieluummin taustalla kuin esiintymässä.

Ruth Kindma hoitaa päivät ihmisiä ja vapaa-ajat kissoja – Tartosta Hankasalmelle muuttanut kauneusyrittäjä tunnetaan myös kissakotien hyväntekijänä

Salilla ilmajoogasta haetaan palautumista ja rentoutumista. Saara Ervasti innostui lajista heti, kun kokeili sitä ensimmäisen kerran.

Jyväskyläläinen Saara Ervasti löysi tankotanssista ja ilmajoogasta uuden tasapainon ja energian yrittäjyyteen

Reino Pihlajamaalle turvallisuusala on ollut paitsi elinkeino myös elämäntapa.

Nuori polvi ei ole valmis uhraamaan elämäänsä työlle: kannattaviakin pienyrityksiä kaatuu, kun niille ei löydy jatkajaa

Keski-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Johanna Soilu tietää, millaisiin tilanteisiin äiti-yrittäjä tarvitsee sosiaaliturvaa.

Moni uusi yrittäjä tekee yksinkertaisen virheen – siksi Keski-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja kannustaa etsimään fiksun tilitoimiston

Pelkkä logo tai käyntikortti eivät riitä yrityksen visuaalisuuden suunnittelussa, Katri Ollila sanoo.

Jyväskyläläinen palvelumuotoilija neuvoo, millaisella visuaalisuudella yritys voi erottautua – Vapaa-ajallaan Katri, 33, tekee suosittuja Onpakorea-vanerikoruja, joille on suunnitteilla jo verkkokauppa

Teemme käyttäjälähtöistä suunnittelua, jossa asiakkaan toiveet ja tarpeet ovat etusijalla, sanovat Luovatoimisto Milan yrittäjät Kaisa Lammi (vas.) ja Henni Porkkala.

Nuoret muotoilija-sisustussuunnittelijat ottavat työntekijät mukaan toimistotilojensa suunnitteluun

Hannu Teiskonen nosti maakunnan yrittäjäpalkinnon ilmaan lauantai-iltana Paviljongissa.

Autoinsinööri suistui uralta ja innostui laserista – Maakunnallinen yrittäjäpalkinto keuruulaiselle HT Laserille

Keski-Suomen Yrittäjäjuhla täytti Paviljongin lauantai-iltana.

Paviljonki on tänään täpötäynnä yrittäjäenergiaa – Keski-Suomen Yrittäjäjuhla myytiin jälleen loppuun

Portfolioyrittäjä Arto Hakanen (vas.) on mukana kymmenessä yrityksessä. Keski-Suomen Uusyrityskeskuksen entinen toimitusjohtaja Sakari Oikarinen lähtee puolestaan vetämään järjestyksessä kymmenennettä yritystään.

"On hienoa auttaa toista onnistumaan" – itsekin melko tuore yrittäjä Arto Hakanen tunnistaa potentiaaliset yrittäjät ja sparraa heitä eteenpäin

Yrittäjänaisten toimitusjohtajan jatko vaakalaudalla – oli tuonut esille rahaepäselvyyksiä

Joel Jyrinki on tunnettu valokuvistaan ja korteistaan.

Joel Jyrinki on Toivakan vuoden yrittäjä

Johannes Heikkilä, Timo Paananen, Hanna Auvinen, Martti Heikkilä, Erkki Heikkilä, Jouni Saukko ja Ilkka Heikkilä edustavat Karstulan, Kyyjärven ja Saarijärven vahvaa yrittäjyyttä.

Saarijärven, Karstulan ja Kyyjärven yrittäjät juhlivat yhdessä – palkinnot metalli-, hirsi- ja turvealan firmoille

Yleisen työttömyyskassan mukaan työttömät ovat työllistyneet tänä vuonna viimevuotista paremmin.

Suomen Yrittäjien kampanja ei vaikuttanut Yleisen työttömyyskassan jäsenmäärään mitenkään – kassan omalla markkinoinnilla isompi merkitys kuin työmarkkinariidoilla

Päijänne ja vastuullinen yritystoiminta kiinnostavat kaikkia alueen toimijoita, mutta keinoista ei olla päästy yhteisymmärrykseen. Arkistokuva.

Päijännettä halutaan brändätä Unescon avulla – osa maa- ja metsätalousyrittäjistä pitää hanketta haitaksi bisnekselle