IS: Amerikkalaistähti kuvaa uutta televisiosarjaa Keuruulla

Ilta-Sanomat kertoo, että amerikkalainen Youtube- ja Instagram-tähti Kian Lawley kuvaa uutta televisiosarjaa Keuruulla. 23-vuotiaalla miehellä on seuraajia eri palveluissa yli seitsemän miljoonaa.

Sarja on ohjaaja Jalmari Helanderin ja käsikirjoittaja Mikko Pöllän käsialaa. Sitä tullaan esittämään Elisa Viihde -palvelussa nimellä Kalifornian kommando (Perfect Commando).

– Kun sain käsikirjoituksen luettavaksi, päätin hypätä välittömästi kyytiin. Sarjan mainio idea sekä komedian ja draaman toimiva yhdistelmä teki vaikutuksen. On hienoa päästä tekemään sarjaa näin hyvällä roolituksella, ohjaaja Jalmari Helander kertoo Ilta-Sanomille.

 

Sarja kertoo nuoren amerikkalaisen Vantaa "Van" Hamiltonin saapumisesta unelmalomalle äitinsä kotimaahan Suomeen. Edessä ei kuitenkaan ole unelmaloma, vaan mies otetaan kiinni karkurina, ja passitetaan vuodeksi suorittamaan asepalvelusta.

Hamiltonin (Lawley) mukana Suomeen saapuvaa tyttöystävä Rachelia näyttelee 24-vuotias Katherine C. Hughes. Lisäksi mukana on useita suomalaisia nousevia näyttelijätähtiä.

Elisa Viihteen suosituimpia ohjelmia ovat yhtiön itsensä mukaan sen tuottamat alkuperäissarjat.

Elisa kertoo sarjan sopivan nuoremmillekin katsojille. Sen tuottaa Fire Monkey -yhtiö yhdessä Business Finlandin kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.