IS: Amerikkalaistähti kuvaa uutta televisiosarjaa Keuruulla

Ilta-Sanomat kertoo, että amerikkalainen Youtube- ja Instagram-tähti Kian Lawley kuvaa uutta televisiosarjaa Keuruulla. 23-vuotiaalla miehellä on seuraajia eri palveluissa yli seitsemän miljoonaa.

Sarja on ohjaaja Jalmari Helanderin ja käsikirjoittaja Mikko Pöllän käsialaa. Sitä tullaan esittämään Elisa Viihde -palvelussa nimellä Kalifornian kommando (Perfect Commando).

– Kun sain käsikirjoituksen luettavaksi, päätin hypätä välittömästi kyytiin. Sarjan mainio idea sekä komedian ja draaman toimiva yhdistelmä teki vaikutuksen. On hienoa päästä tekemään sarjaa näin hyvällä roolituksella, ohjaaja Jalmari Helander kertoo Ilta-Sanomille.

 

Sarja kertoo nuoren amerikkalaisen Vantaa "Van" Hamiltonin saapumisesta unelmalomalle äitinsä kotimaahan Suomeen. Edessä ei kuitenkaan ole unelmaloma, vaan mies otetaan kiinni karkurina, ja passitetaan vuodeksi suorittamaan asepalvelusta.

Hamiltonin (Lawley) mukana Suomeen saapuvaa tyttöystävä Rachelia näyttelee 24-vuotias Katherine C. Hughes. Lisäksi mukana on useita suomalaisia nousevia näyttelijätähtiä.

Elisa Viihteen suosituimpia ohjelmia ovat yhtiön itsensä mukaan sen tuottamat alkuperäissarjat.

Elisa kertoo sarjan sopivan nuoremmillekin katsojille. Sen tuottaa Fire Monkey -yhtiö yhdessä Business Finlandin kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Etusivu

Vessariitaa rauhoitelleen miehen ravintolailta päättyi ambulanssiin Jämsässä – vamman aiheuttaneen maksettavaksi yli 21 000 euron korvaukset

Viron poliisi: Silja Europalta löytyi kaksi kuollutta nuorta aikuista, ei merkkejä väkivallasta – eri hyteistä löytyneet kuolleet olivat Suomesta

Hakalan sauna vetänyt väkeä Jyväskylään ympäri Suomen ja maailman – himosaunoja Pelle Miljoona vieraili Halssilassa, mutta ei päässyt lauteille

Pihtiputaalla eletään nyt lentopallohuumaa: "Kaupoissa ja kahviloissa tullaan kehumaan, mutta ei tässä vielä mestaruutta ole voitettu"

Tätä moni ei uskonut näkevänsä: Jalkapallomestaruudesta torijuhla Kuopiossa

Brexitin superlauantai ei tuonutkaan ratkaisua – miten tässä näin kävi ja mitä tapahtuu seuraavaksi?

Urheilutoimenjohtaja Niittymäki jättää vaikeuksiin ajautuneen TPS:n

Nyt herätys vanhemmat! Lapset mättävät suuhunsa myrkkylitkuja, makeisia ja roskaa, jyrähtää personal trainer

Myös autottomat voivat joutua maksajiksi, kun hallitus vaatimassa latausmahdollisuutta pihoihin

"Haluan jonain päivänä olla Ruandan Paola Suhonen" – Suomalaisjärjestön koulusta valmistuu nuoria ompelijoita, joilla on paljon tahtoa ja suuret suunnitelmat

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.