Keittojen myynti ruokakaupassa pienensi tappiota keväällä, mutta ravintolayrittäjä Kati Onnela, 46, joutui silti lomauttamaan yli 40 työntekijää – "Pahinta oli tunne, että olen pettänyt heidän luottamuksensa"

Ravintola Kokka on yhtiön muiden ravintoloiden tapaan pitkälti omin käsin remontoitu. Kati Onnelan käsissä pysyy myös maalipensseli. Katja Luoma

Ravintola Rouxin joululounaan seisovaa alkupalapöytää siivotaan pois. Joulukuun lyhyt päivä on kääntynyt hämäräksi iltapäiväksi. On hiljaista.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Keskisuomalainen digi 2 kk 10 € ja käytössäsi on verkon rajaton käyttöoikeus, päivän lehti -sovellus sekä uutissovellus mobiililaitteille.

Voit myös vaihtoehtoisesti tilata määräaikaisen 24 h digitilauksen.

Tilaa tästä 2 kk 10 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja