AaltoAlvariin polskimaan ja kuntoilemaan

Vesiliikuntakeskus Jyväskylän sydämessä tarjoaa mukavaa yhdessäoloa ja hyviä treenihetkiä.

Mainos | Vesiliikuntakeskus AaltoAlvari Jyväskylässä tarjoaa upeat mahdollisuudet monipuoliseen vesiliikuntaan, rentouttaviin kylpyläpalveluihin sekä erilaisten vesiliikuntalajien harrastamiseen. AaltoAlvarissa on lisäksi tarjolla valoisa kuntosali, sisäliikuntaan tarkoitettu aaltosali sekä kahviopalvelut.

Jyväskylän kaupungin vesiliikuntakeskus AaltoAlvari sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien kulkuyhteyksien päässä ja sinne on vaivaton tulla.

- Voin suositella AaltoAlvaria ihan kaikille – aikuisille, lapsiperheille, nuorisolle ja iäkkäämmille ihmiselle. Täällä on kaikille jotakin, mitä voi tehdä, summaa Jyväskylän yliopistossa opiskeleva ja Suomen hiihtosuunnistusmaajoukkueeseen kuuluva Marjut Turunen.

Turunen on käyttänyt AaltoAlvarin palveluita jo useamman vuoden ajan ja liikunta kuuluu hänen jokapäiväiseen elämäänsä.

- Mielestäni täällä on mukavaa ja rauhallista.

Samaa mieltä ovat myös Jonne Ojala ja hänen tyttärensä Neela. Parivaljakko käy AaltoAlvarissa lähes joka viikko. Uiminen, saunominen ja tietenkin vesiliukumäestä laskeminen ovat mukavaa yhteistä tekemistä ja hyvä tapa viettää yhteistä aikaa.

Jonne ja Neela haluavat kannustaa kaikkia muitakin lähtemään AaltoAlvariin. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin hauskaa tekemistä: voi kokeilla vesijuoksua, laskea vesiliukumäestä, käydä aaltoaltaassa ja hypätä hyppytornista. AaltoAlvarin tiloissa on myös kuntosali, jota asiakkaat voivat käyttää samalla lipulla kuin uimahalliakin.

- Arvostan sitä, samalla lipulla voi käydä sekä uimassa että kuntosalilla, Janne Ojala jatkaa.

Tähän mielipiteeseen yhtyy myös Risto Juuti, aktiivinen AaltoAlvarin-kävijä. Hän on päätynyt AaltoAlvarin käyttäjäksi nimenomaan hintatason sekä kuntosalin ja uinnin yhteiskäyttömahdollisuuden vuoksi. Eläkeläisenä hän arvostaa edullisen hintatason lisäksi mukavia ja toimivia tiloja.

- Olen käynyt läpi muitakin kuntosaleja, niin kyllähän tässä on rahalle hyväkin vastine. Tässä on kaikki saman katon alla, Risto summaa.

AaltoAlvarin aukioloajat

Joulun ja vuoden vaihteen poikkeavat aukioloajat:

Muutoin AaltoAlvari on avoinna normaalisti:

Ma–pe klo 6–21La–su klo 10–18.30

Uintiaika päättyy puoli tuntia ennen sulkeutumista.

Kassa ja ovet suljetaan tuntia ennen uintiajan päättymistä.

Kylpyläpuoli avoinna

Ma–pe klo 10–20La–su klo 10–18

Kuntosali aukeaa keskiviikkoisin klo 9 huoltoaamun takia. Muina päivinä kuntosali avoinna normaalin aukioloajan mukaisesti. Perjantaisin kuntosalissa ohjattu ryhmä klo 8-9, jolloin sali on suljettu muilta asiakkailta.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

Lue lisää